Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Άκουσα το Θεό στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Άκουσα το Θεό στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο μαγευτικό estate-ιστορικό οινοποιείο της «Αχαΐα Κλάους», την Δευτέρα 28 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Άκουσα τον θεό να κλαίει » της Ελπίδας Σκούφαλου.

Πρόκειται για ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ, για ένα εικαστικό και μουσικό trip - που εξερευνά την έκσταση μέσα από τη μουσική και το θρήνο. Μοιρολόγισμα στη Λίβινα της Αλβανίας, αναστενάρικο πανηγύρι, τελετή Ασούρα των Σιητών Πακιστανών.

Η ταινία έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO. Η βραδιά θα ξεκινήσει με ξενάγηση στο χώρο και αρώματα κρασιού.

Η ζυγιά του Βορειοηπηρώτη Κώστα Βέρδη θα παίξει «σκέτα» μοιρολόγια και τραγούδια. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας. Την πρωτότυπη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας.

Το μοντάζ έχει κάνει ο Ρουσσέλος Αραβαντινός. Επιστημονική σύμβουλος είναι η Μιράντα Τερζοπούλου και ειδικός σύμβουλος ο Νίκος Διονυσόπουλος.

Ώρα προσέλευσης 20.30 – Ξενάγηση στο οινόκαστρο της Αχαΐα Κλάους

Ώρα έναρξης προβολής 21.30’

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Χορηγός ΟΛΠΑ ΑΕ – Λούξ
Χορηγός Επικοινωνίας ΗΛΕΙΑ Live !

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24