Αναβαθμισμένο φέτος με τριήμερες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
Αναβαθμισμένο θα είναι φέτος το ¨Ζαχαρέϊκο Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με σκοπό να προσφέρει ατελείωτο κέφι, διασκέδαση και ψυχαγωγία στους Δημότες της Ζαχάρως, αλλά και σε όσους πολίτες επιλέξουν την πόλη της Ζαχάρως για τις γιορτινές εκείνες μέρες.
Το ''Ζαχαρέϊκο Καρναβάλι'' στηρίζει την επιτυχία του στην ομαδική δουλειά και εθελοντική προσφορά των πολιτών του δήμου. Με κύριους διοργανωτές τον Εμπορικό Σύλλογο Ζαχάρως, την Εθελοντική Κίνηση Πολιτών ¨Πολύμνια¨, τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των τοπικών σχολείων, τον Σύλλογο Ποδηλατών Ζαχάρως, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μηλέων, Ροδινών, Αρτέμιδας, Σχοίνων, Σμέρνας, τον Κυνηγητικό Σύλλογο Ζαχάρως και την Σχολή χορού ¨Εν χορό¨ και βεβαίως με την αρωγή του Δήμου Ζαχάρως.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις με παιδικό πάρτι στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως και θα ακολουθήσει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, λαμπαδηδρομία και θα ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα με πάρτι για όλους τους μεγάλους αλλά και πιο μικρούς στην πλατεία.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 έρχεται ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, ένα γιορτινό πολυθέαμα, όπου το παραδοσιακό Ζαχαρέικο Καρναβάλι διανθισμένο από τις αποκριάτικες παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας, μαζί με τα άρματα και τα group που θα έχουν επιμεληθεί οι συμμετέχοντες Σύλλογοι, σας υπόσχονται απεριόριστη διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Τέλος την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015, ο δήμος Ζαχάρως θα γιορτάσει τα Κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία Ζαχάρως.




















