Το Επιτάλιο κορυφώνει τις αποκριάτικες δράσεις του, με την μεγάλη παρέλαση το απόγευμα του Σαββάτου. Η Δημοτική Κοινότητα Επιταλίου, οι σύλλογοι του χωριού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γυναικών Βώλακος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Επί της Αλός", με τη στήριξη του δήμου Πύργου, παρουσιάζουν σήμερα τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.
Με πολύ μεράκι, κέφι, φαντασία οι κάτοικοι του Επιταλίου έβαλαν τα δυνατά τους και ετοίμασαν το 2ο Επιτ-αλλιώτικο καρναβάλι.
Το χωριό μπήκε από νωρίς το κλίμα της Αποκριάς, στολίστηκε και ετοιμάστηκε για την σημερινή παρέλαση.
Οι κάτοικοι του Επιταλίου, αλλά και πολλοί επισκέπτες που μαθαίνουμε πως θα βρεθούν σήμερα εκεί, θα ξεφαντώσουν καρναβαλικά, με ώρα έναρξης τις 5.30 το απόγευμα.
Και όπως λένε οι διοργανωτές θα γίνει… “Της Κακομοίρας”…





















