Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, κάτω από το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, σε ένα σκηνικό ανυπέρβλητης ομορφιάς όπως το μεσαιωνικό Κάστρο - Έμβλημα, οι φίλοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά σε έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Η συναυλία με τίτλο «Από τη θάλασσα ως το φεγγάρι - Ωδή στην αγάπη, τη θάλασσα και το καλοκαίρι», θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα21:00.
Στο επιβλητικό και ιστορικό σκηνικό του μεσαιωνικού κάστρου και κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, η χορωδία θα ταξιδέψει το κοινό με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες αφιερωμένε
Τη χορωδία διευθύνει η Λένα Σουρμελή, ενώ στο πιάνο συνοδεύει η διακεκριμένη πιανίστα Olena Fedko. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι σολίστ:
Αντωνία-Μαρία Καραγιαννίδου (βιολί)και Γιάν
Μέσα από τις ξεχωριστές ερμηνείες και τους ατμοσφαιρικούς ήχους, η βραδιά υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεμάτη συναίσθημα οδεύοντας προς το φεγγάρι του Οξύρρυγχου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
(Δελτίο Τύπου)
























