Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Ο Δήμος Ήλιδας και ο Σύλλογος Κουρούτας «Άγιος Αθανάσιος» παρουσιάζουν μια ξεχωριστή και νοσταλγική ρεμπέτικη βραδιά στην πλατεία Κουρούτας

Ο Δήμος Ήλιδας και ο Σύλλογος Κουρούτας «Άγιος Αθανάσιος» παρουσιάζουν μια ξεχωριστή και νοσταλγική ρεμπέτικη βραδιά στην πλατεία Κουρούτας Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ήλιδας και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρούτας «Άγιος Αθανάσιος» σας προσκαλούν...
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

...σε μια μοναδική μουσική διαδρομή, στις ρίζες του αυθεντικού λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού, σε μια ξεχωριστή βραδιά την ερχόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου 2026 και ώρα 21:30, όπου η πλατεία της Κουρούτας θα μετατραπεί σε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της καλή ελληνικής μουσικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχουν και κεράσματα για όλες και για όλους. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από αγαπημένες μελωδίες και ρεμπέτικα τραγούδια που σφράγισαν την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Το μουσικό ταξίδι υπογράφουν τέσσερις εξαιρετικοί και καταξιωμένοι μουσικοί, οι Σάκης Χασαλεύρης, Θανάσης Ζερλεντές, Διονύσης Δρακόπουλος και Χρήστος Ζερλεντές, που έχουν δημιουργήσει μια καταπληκτική ρεμπέτικη κομπανία για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24