Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

Πρώτος λαμπαδηδρόμος ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης

Πρώτος λαμπαδηδρόμος ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης
Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιλέχθηκε απο την Ολυμπιακή Επιτροπη να είναι ο αθλητής που θα ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα για το Λονδίνο στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία. Η τελετή αφής
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
της φλόγας θα γίνει στις 10 Μαϊου το μεσημέρι, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ Δρ. Ζακ Ρογκ ενώ θα παραδοθεί στη βρετανική αντιπροσωπεία, στις 17 Μαΐου, στις 19.00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η φλόγα θα διανύσει περίπου 3.000 χιλιόμετρα επί ελληνικού εδάφους, περνώντας από 43 πόλεις, στα χέρια περίπου 500 Λαμπαδηδρόμων.

Μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος αποκάλυψε ότι «τα έξοδα του ταξιδιού της Φλόγας προέρχονται από χορηγίες και προσφορές των τοπικών Δήμων καθώς και ιδιωτών, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτού του ονειρικού ταξιδιού».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24