Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτισμός

X. Κωνσταντοπουλος: Ο ΑΣΟ θα είναι ανοιχτός για ΟΛΗ την πόλη, για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, ΟΛΟ το χρόνο

X. Κωνσταντοπουλος: Ο ΑΣΟ θα είναι ανοιχτός για ΟΛΗ την πόλη, για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, ΟΛΟ το χρόνο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Συνέντευξη του προέδρου της ΚΟΙΝΣΕΠ Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους Χρήστου Κωνσταντόπουλου στην Πρωινή. - Σ’ ένα βάθος 8-10 χρόνων ο Πύργος θα εξελιχθεί σ’ ένα κέντρο κινηματογραφικής και οπτικοακουστικής παιδείας με διεθνή απήχηση

Συνέντευξη στην Ελένη Παπαδοπούλου

Για την επόμενη μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους μετά την υπογραφή της τριετούς σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια, όπως και την χρηματοδότηση με 8 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση των αποθηκών του ΑΣΟ στο οποίο θα εγκατασταθεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οπτικοακουστικής δημιουργίας, μιλά σήμερα στην πρωινή ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας Χρήστος Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρεται στα επόμενα σχέδια τους, στις δραστηριότητες που θα στεγάσει ο ΑΣΟ, στην διαρρύθμιση του χώρου, στις σχέσεις με τον δήμο Πύργου και τους φορείς, επισημαίνοντας ότι ο ΑΣΟ θα είναι για όλη την πόλη και όλους τους ανθρώπους χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Πεποίθηση των ανθρώπων του Φεστιβάλ, είναι ότι όλες αυτές οι δραστηριότητες σε ένα βάθος 8-10 χρόνων, θα αλλάξουν ριζικά τη φυσιογνωμία της πόλης του Πύργου.

Διαβάστε περισσότερα στην Πρωινή που κυκλοφορεί...

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας