Το συγκρότημα που θα εμφανιστεί στο Chania Rock Festival 2018 που θα διεξαχθεί στις 29-30 Ιουνίου, ως νικητές του διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης 2018», είναι οι Perfect Mess από τον Πύργο.
Η μπάντα κατάφερε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε, να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα στα συγκροτήματα που συμμετείχαν, από όλη την Ελλάδα και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την δουλειά της στο μεγάλο φεστιβάλ των Χανίων, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του ανάμεσα σε συγκροτήματα όπως οι Septic Flesh, Moonspell, Dirkshneider, H.E.A.T κ.α.
Απόσπασμα από την επίσημη σελίδα του Chania Rock Festival:
«Μετά από έναν απίστευτο σε ένταση και αγωνία διαγωνισμό που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό, νικητές αναδείχτηκαν οι PERFECT MESS από τον Πύργο Ηλείας, που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους ανοίγοντας το φετινό Chania Rock Festival 2018.
Για πρώτη φορά υποδεχόμαστε ένα σχήμα από την Πελοπόννησο στα Χανιά, τους συγχαίρουμε και τους περιμένουμε στις 29 Ιουνίου να "οργώσουν" την σκηνή του CRF».
Στο τέλος του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ειδική βράβευση της μπάντας για τη νίκη της στο Διαγωνισμό.
Ποιοι είναι οι Perfect Mess
Οι Perfect Mess είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο Ηλείας, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals). Το ιδίωμά της κινείται από τον κλασσικό rock ήχο, μέχρι το grunge και το alternative metal με εμφανείς επιρροές και από fusion/funk, δημιουργώντας το υβρίδιο Progressive Grunge, όπως σκόπιμα η ίδια η μπάντα αρέσκεται να αποκαλεί. Τα μέλη της είναι ενεργά στην underground Ελληνική σκηνή από τα μέσα του ‘90 με συμμετοχές σε πληθώρα μουσικών σχημάτων.
Μέσα στα χρόνια, η μπάντα δημιούργησε το δικό της ήχο και υλικό, και στα πλαίσια προώθησής του, έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων Ελληνικών σχημάτων όπως οι Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Mods, Despite Everything, Vodka Juniors και πολλών άλλων. Ως αποτέλεσμα, κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της και επίσημα, σε όλα τα ψηφιακά μουσικά μέσα στις 15 Δεκέμβρη του 2017. Ο δίσκος τιτλοφορείται με το όνομα του συγκροτήματος ‘Perfect Mess’, και περιέχει 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, συμπεριλαμβανομένου και του single της, “Broken Ladders” που αποτελεί και το πρώτο επίσημο videoclip της μπάντας. Όλο το εγχείρημα αποτελεί μια ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή.
Η έκπληξη που κρύβεται στις συνθέσεις των τραγουδιών και τα φωτεινά μηνύματα των στίχων κόντρα στο σκοτεινό τοπίο της εποχής, καθιστούν την μπάντα μη ακίνδυνη, ερχόμενη στο προσκήνιο για να προσδώσει μια άλλου είδους έκφραση πάνω σε δοκιμασμένα μέσα, έτοιμη να σπείρει την ακαταστασία και να υποδείξει τον ανταγωνισμό μεταξύ αρμονικού και χαοτικού, εξέλιξης και εντροπίας.





















