Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ψυχαγωγία

Ματ Ντέιμον: Kυκλοφόρησε νέα φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα της «Οδύσσειας»

Ματ Ντέιμον: Kυκλοφόρησε νέα φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΡΑ/ Kate Green / POOL
Μαζί του στη Σκωτία εντοπίστηκαν ο Τομ Χόλαντ μαζί και η Ζεντάγια
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Επέστρεψαν στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν,  Ματ Ντέιμον, ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια. Οι ηθοποιοί εθεάθησαν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στη Σκωτία, καθώς συνεχίζονται δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σκηνές της επόμενης ταινίας.

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι Χόλαντ και Ζεντάγια έφτασαν χωριστά με μια μικρή βάρκα, χωρίς να φορούν τα κοστούμια τους, ενώ ο Ντέιμον — ο οποίος υποδύεται τον κεντρικό ήρωα Οδυσσέα — χαιρέτησε τους φωτογράφους φορώντας κανονικά την ενδυμασία του: μαύρες μπότες, έναν χιτώνα εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα μια μακριά σκούρα πράσινη κάπα.

Δείτε φωτογραφίες τους

Η άφιξη των Ντέιμον, Χόλαντ και Ζεντάγια στη Σκωτία αποτελεί την πρώτη φορά που το σύνολο των ηθοποιών φωτογραφίζεται σε τοποθεσία γυρισμάτων τους τελευταίους μήνες. Είχαν προηγουμένως εντοπιστεί στη Φαβινιάνα της Ιταλίας τον Μάρτιο, όπου ο Ντέιμον είχε τραβήξει την προσοχή για τη φυσική του κατάσταση, ενόψει του ρόλου του ως αρχαίου Έλληνα ήρωα.

Η Αν Χάθαγουεϊ, η Λουπίτα Νιόνγκο, η Σαρλίζ Θερόν, η Μία Γκοθ, ο Έλιοτ Πέιτζ και ο Μπένι Σάφντι θα συμμετέχουν επίσης στην ταινία «Οδύσσεια», την πρώτη του Νόλαν μετά τη βιογραφική επιτυχία του «Oppenheimer» το 2023, η οποία απέσπασε πολλά Όσκαρ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2026.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος