Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Τεχνολογία

Οργανώσεις ζητούν από μεγάλες εταιρείες να μποϊκοτάρουν το Facebook

Οργανώσεις ζητούν από μεγάλες εταιρείες να μποϊκοτάρουν το Facebook
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Οργανώσεις υποστήριξης πολιτικών δικαιωμάτων κάλεσαν μεγάλες εταιρίες να σταματήσουν τις διαφημίσεις τους στο Facebook, ώστε να τερματιστεί η προώθηση της ρητορικής μίσους στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες του

Αρκετές οργανώσεις υποστήριξης των πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ κάλεσαν τις μεγαλύτερες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο να σταματήσουν τις διαφημίσεις τους στο Facebook τον Ιούλιο, υποστηρίζοντας ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν πράττει αρκετά για να σταματήσει τις αναρτήσεις μίσους στις πλατφόρμες του.

Στις ομάδες αυτές πολιτικού ακτιβισμού συμπεριλαμβάνονται οι οργανώσεις: the National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) και Anti-Defamation League (ADL), οι οποίες χθες προχώρησαν στην έναρξη μιας εκστρατείας για τον τερματισμό του μίσους με στόχο το κέρδος, με μία διαφήμιση που καταχωρήθηκε σε εφημερίδα (https://www.adl.org/news/press-releases/adl-naacp-sleeping-giants-common-sense-free-press-and-color-of-change-call-for the "#StopHateforProfit).

“Η εκστρατεία είναι μία αντίδραση στη μακρόχρονη ιστορία του Facebook, αναφορικά με την παρουσίαση ρατσιστικών, βίαιων και ψευδών αναρτήσεων που είναι ανεξέλεγκτες στην πλατφόρμα του” όπως υποστηρίζουν οι οργανώσεις, παροτρύνοντας τις εταιρίες “να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στο Facebook.”

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας