Ανακαινίζεις ή σχεδιάζεις το νέο σου σπίτι; Δες τις πιο must προτάσεις για μπάνιο - κουζίνα - δάπεδο, από την εταιρεία Σηπέτας

sipetas katoikia w22 intro

Ο χώρος του σπιτιού είναι αναμφισβήτητα για όλους μας το καταφύγιό μας. Περνάμε εκεί πολλές ώρες της ημέρας και μάλιστα εκείνες τις ώρες, που θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Και τι πιο χαλαρωτικό από ένα ζεστό μπάνιο, με αιθέρια έλαια, που θα διώξει μακριά όλη την ένταση της ημέρας ή από το να ξεδιπλώσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ετοιμάζοντας ένα υπέροχο γεύμα για σένα και τον σύντροφο ή την οικογένειά σου;

sipetas katoikia w22 mpanioΈνα σύγχρονο μπάνιο με κυρίαρχο χρώμα το μπορντό, σύμφωνα με τις τάσεις του 2023. Ο συνδυασμός δύο διαφορετικών μαρμάρων και τα μαύρα είδη υγιεινής δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Τολμήστε τις σκούρες επιφάνειες και τα χρωματιστά είδη υγιεινής, θα σας δικαιώσουν!!

Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από απαραίτητο αυτοί οι χώροι του σπιτιού σου να είναι καλαίσθητοι και έξυπνα σχεδιασμένοι, για να είναι λειτουργικοί και να εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Μεγάλη σημασία θα πρέπει να δώσεις και στην επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις, τα οποία πρέπει να είναι ποιοτικά και με αντοχή στον χρόνο, αφού αυτές οι εργασίες δεν γίνονται συχνά σε ένα σπίτι.

 Αγχώθηκες ήδη και αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να κάνεις τις σωστές επιλογές σε σχεδιασμό και υλικά, για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;; Δεν χρειάζεται… Όλες τις λύσεις θα τι βρεις στην εταιρεία  ΣΗΠΕΤΑΣ!! 

sipetas katoikia w22 kouzinaΜια κουζίνα που δεν θυμίζει σε τίποτα την κλασική έννοια. Μοντέρνα, φινετσάτη και με λιτές γραμμές, ένα ξεχωριστό κόσμημα για κάθε σπίτι!! Η τερακότα, που είναι αναμφισβήτητα στις πιο in τάσεις για το 2023, σε συνδυασμό με το γκρι μας δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο πάγκος από corian εναρμονίζεται πλήρως με τα υπόλοιπα υλικά και το γεγονός ότι μας επιτρέπει να δημιουργούμε μεγάλες και ανθεκτικές επιφάνειες πάγκου, χωρίς καθόλου ενώσεις, είναι σίγουρα ένα ακόμη plus για την επιλογή του!!

Η πορεία 43 χρόνων της εταιρείας ΣΗΠΕΤΑΣ στο χώρο των πλακιδίων, των ειδών υγιεινής και των επίπλων κουζίνας εξασφαλίζει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για το δικό σου χώρο, με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα!

Στον νέο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, στο 3ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, θα βρεις μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και τεχνικών που θα σε βοηθήσουν στη μελέτη, το σχεδιασμό και φυσικά στην κατασκευή του έργου που έχεις ονειρευτεί, με επαγγελματισμό, ποιότητα και υπευθυνότητα. 

sipetas katoikia w22 dapedoΤο μάρμαρο ήταν ανέκαθεν διαχρονικό και πολυτελές υλικό, με πολλές χρήσεις, κυρίως σε δάπεδα. Πλέον έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως σε κάθε σπίτι και κάθε χώρο, ακόμη και σε κάθετες επιφάνειες και τοίχους με ιδιαίτερο design. Επιλέξτε το σε μεγάλες διαστάσεις για elegant αποτέλεσμα!!

Θα δεις, θα συμβουλευτείς και θα επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υλικών κορυφαίων εταιριών, πλακίδια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, έπιπλα κουζίνας, υδραυλικά, κλπ.

Πάρτε ιδέες από την photo gallery που ακολουθεί και φανταστείτε τις στο δικό σας χώρο…

 

ΣΗΠΕΤΑΣ

Πλακάκια – Είδη υγιεινής – Έπιπλα κουζίνας

3o Χλμ Πύργου - Πάτρας, Πύργος 271 00

26210 35969

www.sipetas.gr 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών