Οι 8 τάσεις στα σύγχρονα μπάνια του 2019!

Τα σύγχρονα μπάνια είναι ένας συνδυασμός μοντέρνων αξεσουάρ και επίπλων με διαχρονικά υλικά και υφές.  Πρόκειται για μπάνια με “καθαρές” γραμμές, φυσικά υλικά και εντυπωσιακές λεπτομέρειες!

Αν σχεδιάζεις μια ανακαίνιση για το προσωπικό σου ησυχαστήριο ή απλά για να μάθεις τις νέες τάσεις για τα μπάνια του 2019, ρίξε μια ματιά στα 8 σύγχρονα μπάνια που εντυπωσιάζουν!

Το σύγχρονο μπάνιο έχει μπλοκ χρώματος

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Επιθυμείς να κάνεις μια δραματική αλλαγή στο παλιό σου μπάνιο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα; Μια έξυπνη λύση είναι τα μπλοκ χρώματος. Όπως στο συγκεκριμένο μοντέρνο μπάνιο, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί απλά πλακάκια σε απαλό πράσινο, ενώ εσωτερικά στον χώρο του ντουζ (ή ντους – όπως προτιμάς) τα πλακίδια σε μπλε χρώμα του ωκεανού κάνουν την διαφορά με την πανέμορφη αντίθεση που δημιουργούν.

ladas 1130Χ300

Το σύγχρονο μπάνιο έχει μάρμαρο και φυσικά υλικά

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες μαρμαρο

Αυτό το μπάνιο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το μάρμαρο στα καλύτερα του σε ροζ(!) απόχρωση συνδυασμένο με μεταλλικές vintage λεπτομέρειες. Απόλυτα ταιριαστό και το σομον πάτωμα απο πατητή τσιμεντοκονία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μπάνιο που έχει “κλέψει” την αρχοντιά απο το παρελθόν.

Το μωσαικό επιστρέφει! (και στα μπάνια)

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες μωσαικο

Στο ανθρώπινο μάτι το ψηφιδωτό είναι πολύ θελκτικό, καθώς οι εκατοντάδες ή χιλιάδες πετρούλες που συνεργάζονται με σκοπό ένα μοτίβο το κάνουν να δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Πρόκειται μια τάση που έχει επιστρέψει απο πέρσι και στο σύγχρονο μπάνιο της φωτογραφίας αποτελεί το ιδανικό φόντο για τα μαύρα μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου, όπως η στήλη και η κεφαλή ντους και η βρύση. Το έπιπλο σε χρώμα φυσικού ξύλου με τις απλές αυστηρές γραμμές ανεβάζει και άλλο το επίπεδο!

sidiremporiki 1130Χ300

Το μπάνιο στις αποχρώσεις του… γκρι

γκρι συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Αυτό το μοντέρνο γκρι μπάνιο είναι τόσο όμορφο χωρίς να προσπαθεί καθόλου. Εκτός αυτού περιέχει 3 τουλάχιστον τάσεις του σύγχρονου μπάνιου: Υπερβολικά μεγάλος καθρέπτης, έπιπλο μπάνιου που είναι στερεωμένο στον τοίχο σαν να αιωρείται και άσπρο μάρμαρο με γκρι νερά στον πάγκο του νιπτήρα. Αν βάλουμε στην εξίσωση τις αποχρώσεις του γκρι και τα ουδέτερα χρώματα, έχουμε ένα μπάνιο του 2019!

Και μπάνιο σε σκούρο γκρι και μαύρο

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 μαυρο σκουρο μοντερνο

Ωραίες οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του γκρι στο προηγούμενο μπάνιο, αλλά οι σκούρες αποχρώσεις εδώ δημιουργούν ένα πολύ πιο δραματικό αποτέλεσμα. Γκρι ματ τοίχοι στους οποίους “κάθονται” μικρά -σχεδόν μαύρα- πλακίδια, ορειχάλκινη βρύση και αξεσουάρ και ένα μικρός τσιμεντένιος νιπτήρας πάνω σε ένα σκούρο ξύλινο έπιπλο μπάνιου. Ένα ατμοσφαιρικό και glamorous μπάνιο!

Πόδια φουρκέτα και τολμηρές καταστάσεις

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες παγκος ποδια φουρκετα

Αυτό το μπάνιο ενσωματώνει αρκετά χαρακτηριστικά του σύγχρονου μπάνιου του 2019: τολμηρή χρήση χρώματος, σύγκρουση μοτίβων στο πάτωμα και στο έπιπλο και γλυπτικές μορφές στους δίδυμους μαύρους νιπτήρες και το σφαιρικό φωτιστικό. Τα πόδια φουρκέτα του επίπλου, συμπληρώνουν το ασπρόμαυρο σκηνικό σε φόντο πράσινου της μέντας!

Συμμετρία και έπιπλο μπάνιου με διπλό νιπτήρα

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες επιπλο μπανιου με διπλο νιπτηρα

Όπως και στο μπάνιο της προηγούμενης φωτογραφίας τα έπιπλα μπάνιου με διπλό νιπτήρα είναι ανερχόμενη τάση για το 2019 και βολεύουν απίστευτα! Γιατί να έχεις έναν μόνο νιπτήρα στο μπάνιο σου, όταν μπορείς να έχεις δύο; Αν ακολουθήσεις την συμμετρία των νιπτήρων και στους καθρέπτες και προσθέσεις ενδιάμεσα και ένα industrial φωτιστικό, έχεις ένα πραγματικά σύγχρονο μπάνιο!

επιπλο μπανιου με διπλο νιπτηραΈπιπλο μπάνιου με διπλό νιπτήρα σε 2 χρώματα  Polihome (199€)    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η σκοτεινή… πλευρά του σύγχρονου μπάνιου

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 μαυρο σκουρο μοντερνο

Μαύροι ματ τοίχοι, μαύρη βρύση, μαύρη πόρτα, μαύρο φωτιστικό. Τρομαχτικό; Όχι φυσικά γιατί η μαυρίλα σπάει απο την ζεστασιά του ξύλινου επίπλου και του λευκού μαρμάρου στον νιπτήρα. Και όπως πάντα οι μαύροι τοίχου αποτελούν το τέλειο φόντο για βάζα και φυτά!

Για περισσότερες ιδέες και τάσεις για το μπάνιο σου κλικ εδώ!

Πηγή: decoration.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ