Tips χειμερινής διακόσμησης...

dioniΟ χειμώνας για πολλούς είναι η πιο νοσταλγική περίοδος του χρόνου και αυτή που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Ο χώρος όμως πρέπει να μας εμπνέει, να είναι ζεστός και φιλόξενος.

Για να δημιουργήσουμε ένα ζεστό χώρο με άνεση και στυλ δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές ούτε να ξοδέψουμε χρήματα πολλά, χρειάζεται μόνο να αλλάξουμε μικρά πράγματα στο χώρο.

Για παράδειγμα:

Αλλάξτε κουρτίνες. Η περίοδος επιβάλλει βαριά υφάσματα σε σκούρες αποχρώσεις τα οποία προσδίδουν ζεστασιά σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Προσθέστε ριχτάρια στους καναπέδες σας. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αλλάξει πνοή όλος ο χώρος του σαλονιού σας. Προτιμήστε μαλακά υφάσματα σε σκούρες αποχρώσεις.

Xronopoulou 1130x300 new

Προσθέστε μαξιλάρια στους καναπέδες σας. Τι πιο όμορφο από το να χαλαρώνεται σε έναν καναπέ αγκαλιά με γούνινα ή σουέτ μαξιλάρια.

Επενδύστε σε κεριά σε όλο το σπίτι. Προτιμήστε μεγάλα κεριά ακόμα και αρωματικά για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε μια γωνιά διαβάσματος στο χώρο σας χρησιμοποιώντας μια άνετη πολυθρόνα.

Επαναπροσδιορίστε τους τοίχους του σπιτιού σας. Ένας λευκός & άδειος τοίχος είναι πάντα ψυχρός. Προσθέστε πίνακες ή ακόμα και ταπετσαρίες.

Oikofire 1130X300

Οι γκρίζες μέρες του χειμώνα μπορούν να κάνουν και τα πιο φωτεινά σπίτια να φαίνονται ψυχρά. Βάψτε έναν τοίχο του σπιτιού σας σε έντονο χρώμα, προσθέστε λάμψη με διακοσμητικά που θα φωτίσουν το χώρο σας ακόμα και όταν δεν βλέπετε τον ήλιο για μέρες.

Ανάψτε φωτιά στο τζάκι σας και μετακινείστε τα έπιπλα πιο κοντά της.

Χρονοπούλου Διώνη
Διακοσμήτρια
Υψηλάντου 27, Πύργος
2621020533 - 6985955077

 

Image by Leo Fontes from Pixabay

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ