Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου: Μαγευτικά εγκαίνια γεμάτα χορευτικές εκπλήξεις!

Με ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό σόου, πλήθος εκπλήξεων και δημοφιλείς guest stars εγκαινίασε κι επισήμως την παρουσία της στην πόλη μας η «Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου».

Στα εγκαίνια της Σχολής που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου παραβρέθηκαν εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι μαθητές και φίλοι της Σχολής, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μία ολοκληρωμένη χορευτική παράσταση, η οποία θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστη. Η βραδιά ήταν διανθισμένη με εκπλήξεις, δώρα, πολλή μουσική, πλούσια εδέσματα και ποτά και μια σειρά από δρώμενα για τους μικρούς χορευτές της Σχολής και τους φίλους τους.

Η Ζωή Ανδρίτσου και οι συνεργάτες της παρουσίασαν ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς και των ξεχωριστών ικανοτήτων τους, μαγεύοντας τους θεατές και δείχνοντας στην πράξη πόσο συναρπαστικό είναι να γίνεται κάποιος μέρος της μαγείας του Χορού.

Στο πλαίσιο της παράστασης, συστήθηκε στους φίλους της Σχολής η Ομάδα Χορού «Still Anonymous Dance Team”, την οποία έχει δημιουργήσει η Ζωή Ανδρίτσου. Η Ομάδα παρουσίασε χορογραφίες της Ζωής, με τις οποίες έχουν κερδίσει σειρά διακρίσεων. Μεταξύ αυτών, ξεχώρισε η χορογραφία «TORNADO», με την οποία η Ζωή Ανδρίτσου και η Ομάδα της πέτυχαν πέρυσι μία πολύ σημαντική διάκριση, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «MORGANA».

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε τη στιγμή που η Ζωή Ανδρίτσου κι ο γνωστός από την συμμετοχή και νίκη του στο μοναδικό σόου «Dancing with the Stars» Θοδωρής Παναγάκος χόρεψαν ένα συγκλονιστικό tango στους ήχους του «Roxanne», καθηλώνοντας όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Χορού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ακόμα μία έκπληξη, καθώς η Ζωή με τον Θοδωρή και τον επίσης γνωστό από το «Dancing with the Stars» χορευτή και χορογράφο Γιούρι Ντιμιτρόφ ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους σε ένα animation διαρκείας, που μετέτρεψε την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται η Σχολή σε μια υπαίθρια χορευτική «αρένα», με τους εκατοντάδες συμμετέχοντας στην μοναδική αυτή τελετή εγκαινίων να χορεύουν στο ρυθμό της Ζωής και των φίλων της.

Μεταξύ των χορευτικών, οι μικροί φίλοι της Σχολής απολάμβαναν ειδικά δρώμενα και face painting κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να σπάσουν την τεράστια «πινιάτα» που είχε στηθεί στο εσωτερικό της Σχολής και να απολαύσουν τελικά το γλυκό περιεχόμενό της.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων κληρώθηκαν και πλούσια δώρα, από είδη Χορού και Μπαλέτου μέχρι δωρεάν συνδρομές για τα προγράμματα της Σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου έχει κάνει εξαιρετικά αισθητή την παρουσία της στην πόλη μας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, φέρνοντας έναν νέο αέρα επαγγελματισμού, υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πολιτιστική κι εκπαιδευτική κοινότητα του Πύργου.

Φωτογραφίες: Μαρία Παπουτσοπούλου

andritsou 22

andritsou 23

andritsou 21

andritsou 20

andritsou 19

andritsou 18

andritsou 17

andritsou 16

andritsou 15

andritsou 14

andritsou 13

andritsou 12

andritsou 11

andritsou 10

andritsou 9

andritsou 8

andritsou 7

andritsou 6

andritsou 5

andritsou 4

andritsou 3

andritsou 2

andritsou 1

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ