Λαμπερά... γιορτινά βήματα...

Η Λουίζα Μπαξιβάνη εδώ και χρόνια προτείνει ότι καλύτερο στην γυναικεία υπόδηση. Πλέον με την κόρη της Ξένια Ζούβελου, έχουν δημιουργήσει έναν πραγματικά ξεχωριστό και ντιζαϊνάτο χώρο στο κέντρο του Πύργου, Γερμανού και Αιόλου 1.

Εκεί θα βρείτε και αυτές τις γιορτές τις καλύτερες επιλογές για να ξεχωρίσετε και στα γιορτινά σας βήματα…

Baxivani Xmas

baxivani 1

Πέδιλο της εταιρείας Sante, για τις βράδυνες χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις. Συνδυάζεται με κάθε γιορτινό ντύσιμο και σίγουρα ξεχωρίζει!!

xristopoulos 1130x300 Xmas 2020

baxivani 2

Μποτάκι αστραγάλου της ιταλικής εταιρείας Paola Ferri, με άνοιγμα στο κουτουπιέ, που το κάνει ξεχωριστό και πολύ άνετο. Από πολύ μαλακό δέρμα εσωτερικά και εξωτερικά, σε 3 ιδιαίτερες εκδοχές. Μαύρο κροκό, μαύρο λείο δέρμα και μελιτζανί. Ένα απ’ τα best seller σχέδια!!

kitsou 1130x300 Xmas

baxivani 3

Απ’ τα πιο ιδιαίτερα σχέδια του φετινού χειμώνα της εταιρείας Sante, που συνδυάζεται τέλεια με τα παντελόνια αστραγάλου ή και φούστες. Διαθέσιμο και το ασορτί τσαντάκι του για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση!!

hairthecity 1130x300 Xmas 2020

baxivani 4

Η απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα, μποτάκι με σούρες της εταιρείας Sante. Ιδανικά συνδυάζεται με φορέματα και φούστες, τόσο κοντές όσο και midi, κολλητές ή μη, και σίγουρα οι εμφανίσεις σας θα εντυπωσιάσουν!!

baxivani 5

Ένα απ’ τα πολύ ιδιαίτερα σχέδια της εταιρείας Sante για το φετινό χειμώνα. Συνδυάζει μοναδικά τη θηλυκότητα που το διακρίνει σαν σχέδιο και τη σούρα, που είναι η απόλυτη τάση. Σίγουρα για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες!!

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ