Αθανασούλης - John Deere: 54 χρόνια δίπλα στον αγρότη

athanasoulis 20

Ο Δημοσθένης Αθανασούλης γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Ηλεία είναι κατεξοχήν αγροτικός νομός αλλά και διαβλέποντας τη ραγδαία εισαγωγή των γεωργικών μηχανημάτων στον αγροτικό τομέα και τη χρησιμότητά τους στην αύξηση και τη διαχείριση της παραγωγής, ίδρυσε το κατάστημά του στη Γαστούνη το 1967 και δραστηριοποιήθηκε στην πώληση και το service γεωργικών μηχανημάτων.

Ο επαγγελματισμός του και η θέλησή του να είναι πρωτοπόρος και να παρέχει πάντα το καλύτερο στους πελάτες του, του εξασφάλισαν το λαμπρό μέλλον της επιχείρησής του και τον έκαναν συνώνυμο της ποιότητας και της άψογης εξυπηρέτησης στη συνείδησή τους.

athanasoulis 14

18 χρόνια αργότερα, το 1985, έρχεται η πολυπόθητη συμφωνία με την κορυφαία αμερικανική εταιρεία John Deere, που κατασκευάζει γεωργικά, κατασκευαστικά και δασικά μηχανήματα, κινητήρες ντίζελ, κινητήρες για βαρέα μηχανήματα και εξοπλισμό περιποίησης γκαζόν.

Ο Δημοσθένης Αθανασούλης γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ηλεία, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Η επιχείρηση μεγαλώνει και εκσυγχρονίζεται, αλλά προτεραιότητά του παραμένει πάντα η προσωπική επαφή με τους πελάτες του, καθώς και η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών του.

Η σκυτάλη στη νέα γενιά

Σήμερα, τη σκυτάλη στη διεύθυνση της επιχείρησης έχει πάρει ο γιός του Δημοσθένη, Δημήτρης Αθανασούλης, που με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο επαγγελματισμό έχει καταφέρει να απογειώσει την αξιοπιστία της και να την εκσυγχρονίσει με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

athanasoulis 19

Η εταιρεία «Αθανασούλης», που μετρά πλέον 54 χρόνια εμπειρίας, παραμένει αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τους νομούς Ηλείας και Κεφαλληνίας.

Πλήρης υποστήριξη στο service 365 ημέρες το χρόνο

Ο Δημήτρης Αθανασούλης, αντιλαμβανόμενος τη χρησιμότητα του να παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη στους πελάτες του (service και ανταλλακτικά), 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, επένδυσε σε ένα άριστα εξοπλισμένο συνεργείο στην έδρα της επιχείρησης στη Γαστούνη, αλλά και σε 2 κινητά συνεργεία που είναι σε θέση να δώσουν λύση ανά πάσα στιγμή στους πελάτες του, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, το Ιόνιο και το Αιγαίο.

athanasoulis 6

Για τους ίδιους λόγους άμεσης εξυπηρέτησης, φρόντισε να δημιουργήσει στοκ που καλύπτει ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι φορές που απαιτείται να γίνει παραγγελία. Ακόμα και τότε όμως, η άψογη συνεργασία του με την εταιρεία John Deere, του εξασφαλίζει δέσμευση 48ωρης προμήθειας του ανταλλακτικού, απευθείας από το εργοστάσιο της.

Σχέδια βελτίωσης σε συνεργασία με την AGROTECH SA

Η εταιρεία «Αθανασούλης» σε συνεργασία με την AGROTECH SA, θέλοντας πάντα να πρωτοπορεί και να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, στηρίζει τα σχέδια βελτίωσης των αγροτών, αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία.
Με 54 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού, δεν μπορεί παρά το μέλλον της εταιρείας «Αθανασούλης» να είναι ακόμη πιο λαμπρό και η εξυπηρέτηση των πελατών… πάντα κορυφαία!!

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επαρχιακή Οδός Γαστούνης - Πύργου
Γαστούνη Ηλείας 27300
2623032303 - 2623032496
6944797712

athanasoulis 1

athanasoulis 2

athanasoulis 3

athanasoulis 4

athanasoulis 5

athanasoulis 15

athanasoulis 21

athanasoulis 22

athanasoulis 7

athanasoulis 16

athanasoulis 17

athanasoulis 18

athanasoulis 8

athanasoulis 9

athanasoulis 10

athanasoulis 11

athanasoulis 12

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ