Η Παραμονή Χριστουγέννων του Τόμας

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τα δώρα που θα βρουν το πρωί κάτω από το δέντρο! Τι θα γίνει όμως όταν ο Αϊ-Βασίλης φτάσει στο Νησί Σόντορ με ένα πολύ δυνατό κρύωμα; Ποιος θα μοιράσει τώρα τα δώρα στα παιδιά; Ευτυχώς, σε κάθε δυσκολία, ο Τόμας και οι φίλοι του είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους!   

Ένα νοσταλγικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο με κλασική εικονογράφηση, που αναδεικνύει την αξία της φιλίας και της προσφοράς που πρεσβεύει ο Τόμας το Τρενάκι μέσα από το εορταστικό πνεύμα του παραμυθιού.

O Τόμας το Τρενάκι είναι δημιούργημα του αιδεσιμότατου Wilbert Vere Awdry, ο οποίος γεννήθηκε στην αγγλική επαρχία και μεγάλωσε ακούγοντας τους ήχους των ατμομηχανών που περνούσαν κοντά από το σπίτι του. Όταν έγινε πατέρας άρχισε να δημιουργεί ιστορίες όπου πρωταγωνιστούσαν τρένα για να τις διηγηθεί στο μικρό του γιο. Σύντομα έγραψε και το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Τόμας, το οποίο κυκλοφόρησε στην Αγγλία το 1945. Μέσα από τα βιβλία του Τόμας, τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές αξίες της ζωής όπως η φιλία, η ομαδική εργασία, η τιμιότητα και η σημασία του να είσαι χρήσιμος.

Μετάφραση: Εβίτα Λύκου
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 3+
Σελίδες: 32 · Σχήμα: 21Χ28  · Σκληρό εξώφυλλο
ΙSBN: 978-960-569-635-1 · Τιμή: 9,99 €

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη