Επιλογές διασκέδασης στην Ηλεία 26-27 & 28/1

Παρασκευή 26/1

College Stylez στο «Mercado»

Απόψε το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Tasos Gavriliadis και Kaycee Jr.

Η Εύα Λάσκαρη στο «Central»

Απόψε το «Central café-bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας παρουσιάζει την εκρηκτική Εύα Λάσκαρη, σε ένα μοναδικό mainstream dj set που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Η βραδιά αναμένεται… καυτή! Μην λείψει κανείς.

Κοπή πίτας στο «Bardoo»

Απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα κόβει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του και σας προσκαλεί σε μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό, μουσική και δώρα.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Cafe-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar by antonis». Ετοιμαστείτε για καταιγισμό από υποβρύχια σε ένα μοναδικό πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Σάββατο 27/1

Saturday Night στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

«Kouna To Spasto» live στο «Deko»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου μια βραδιά γεμάτη πολύ χορό σας περιμένει στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα με το κορυφαίο δίδυμο Rallis-Poluxronopoulos να ενώνονται με τον μοναδικό Salea σε ένα απίστευτο live.

Ο Νίκος Μπουσδούκος και ο Θοδωρής Λεμποτέσης live στο «Pallas»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό και ξένο ροκ σας περιμένει στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά. Μαζί σας θα είναι οι Νίκος Μπουσδούκος και Θοδωρής Λεμποτέσης. Εσείς θα λείπετε;

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για τελευταία φορά μετά από 5 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στην νυχτερινή διασκέδαση του Πύργου! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11 μ.μ. του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Κυριακή 28/1

Live show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, το  «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ κόβει την πίτα του και σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Romano Papanikolaou. Μην λείψει κανείς.

Karaoke Sundays στην «Palaia Agora»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στην «Palaia Agora».  Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Sunday Afternoon Party στο «Suite»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με special τιμές στην επιλογή του ποτού σας.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

*tin2tin* στο «Sinner»

Αυτήν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj Mike να διαλέγει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo