Τα ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τις επόμενες ημέρες

Άκρως θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα.

Σε ορθή πορεία επιστρέφουν ο Ερμής και ο Ουρανός τις επόμενες ημέρες με την ενέργεια να γίνεται δραματική. Παράλληλα, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο με τη λαχτάρα για νέα ξεκινήματα να μας κατακλύζει.

Ποια ζώδια θα δουν τα ερωτικά τους να ανθίζουν τις επόμενες ημέρες;

Ζυγός

Καθώς η εβδομάδα ξεκινά πρέπει να βεβαιωθείτε πως είστε σε θέση να δεχτείτε τις ευλογίες που σας προσφέρει. Αυτή είναι μια περίοδος μεγάλης επέκτασης και αλλαγών, καθώς αρκετοί πλανήτες επιστρέφουν σε ορθή πορεία με τα πράγματα να μπαίνουν στη σωστή θέση. Ο Ουρανός στον Ταύρο ενεργοποιεί θέματα γύρω από την οικειότητα, ενώ αναμένεται και μια θετικότατη συνομιλία αναφορικά με μια μεγαλύτερη δέσμευση. Ο Ερμής με τη σειρά του εστιάζει στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας ρυθμίζοντας μια εβδομάδα αλλαγής και μεταμόρφωσης και στα ερωτικά σας. Ο αστρολογικός ρυθμός επιταχύνεται και σας επηρεάζει, ακόμα κι αν εσείς θεωρείτε πως όλα κινούνται πιο αργά. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και να θυμάστε ότι αρκεί μια στιγμή για να αλλάξουν όλα.

Σκορπιός

Τα πράγματα φαίνεται να γίνονται θετικά όταν λιγότερο το περιμένουμε. Αυτή την εβδομάδα η θέση του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αναθεωρήσεις και εκπληκτικές στιγμές. Μάλιστα, επειδή οι αλλαγές συμβαίνουν προς το τέλος της εβδομάδας σημαίνει πως το θετικό κλίμα θα συνεχιστεί και την επόμενη. Την ίδια στιγμή σε ορθή πορεία γυρνά ο Ερμής στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα ο τομέας της επικοινωνίας σας να επηρεάζεται θετικά. Περιμένετε κάτι νέο στην οικογενειακή ζωή σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και μεγάλες αλήθειες. Συζητήσεις και λόγια που θα ειπωθούν με το ταίρι σας αυτή την εβδομάδα θα οδηγήσουν σε λύσεις και εξομάλυνση παλαιότερων δυσκολιών, με συνέπεια ισορροπία και σταθερότητα στο σπίτι.

Μπορεί να νιώθετε μια κούραση και να θέλετε όλα να αλλάξουν τώρα και γρήγορα, μα να θυμάστε πως η υπομονή φέρνει τις καλύτερες ανταμοιβές. Τα πράγματα ήδη έχουν πάρει άλλη τροπή στα ερωτικά σας, ακόμα κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει διάυγεια και κατανόηση. Αναμένετε βαθύτερη δέσμευση. Περισσότερη εμπιστοσύνη και άνοδος προβλέπεται για τις επόμενες ημέρες, καθώς και καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση. Προσέξτε τη σημασία που δίνετε σε συγκεκριμένα άτομα, ακόμα και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Πλέον, θα μπορείτε να πάρετε πιο υγιείς αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε καλύτερες καθημερινές πρακτικές. Οι γνώσεις που αποκτήσατε το περασμένο διάστημα και οι βελτιωμένες επικοινωνιακές σας ικανότητες σάς επιτρέπουν να επικοινωνείτε βαθύτερα και αποτελεσματικότερα. Δώστε την ευκαιρία στο συναίσθημά σας να εκφραστεί. Αφεθείτε.

Πηγή: marieclaire.gr

Tags: Ζώδια

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ