Ζώδια και μούτρα! Tόσο διαρκεί ο θυμός του κάθε ζωδίου

Άλλοι το ξεχνούν αμέσως, άλλοι το κρατούν μανιάτικο.

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που ξεχνούν αμέσως τον λόγο που έχουν νεύρα και μέσα σε 5 λεπτά επανέρχονται σε φυσιολογικές λειτουργίες, πράγμα που αυτόματα τους καθιστά ονειρικούς συντρόφους για τις γυναίκες.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι άλλοι. Αυτοί που όταν παρεξηγούνται, το κρατούν για καιρό και ό,τι και αν κάνεις, δεν θα σταθεί δυνατό να τους κάνει να σκάσουν ένα χαμόγελο και να σε… συγχωρήσουν.

Παρακάτω θα δούμε πόσο καιρό θα κρατήσει μούτρα ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιο του, για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός

Ο Κριός εκνευρίζεται συχνά, αλλά ήπια. Γενικά δεν θέλει να διαιωνίζει τις αρνητικές καταστάσεις και συχνά, ξεχνάει ακόμα και τον λόγο για τον οποίο θύμωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Σκέψου διπλά πριν θυμώσεις τον εγωιστή Ταύρο, μιας και δεν συγχωρεί καθόλου εύκολα. Γενικά είναι ισχυρογνώμων και πρέπει να δει αληθινή μεταμέλεια για να πάει παρακάτω και να επιστρέψετε στις κανονικές σας συνθήκες. Ακόμα και αν ο λόγος ήταν μικρός.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν θα κρατήσει ποτέ κακία για κάτι που δεν είναι ουσιαστικό. Θα επιλέξει να πάει παρακάτω και να το ξεχάσει μια για πάντα. Εξάλλου, δεν θέλει να έχει αρνητικά συναισθήματα στη ζωή του.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός Καρκίνος, επειδή είναι δέσμιος των συναισθημάτων του δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει εύκολα οποιαδήποτε κακοτοπιά. Πρέπει να δει την μεταμέλεια σου, να την νιώσει και μετά θα αποφασίσει να πάει παρακάτω. Όχι από εγωισμό, αλλά επειδή απλά τον εμποδίζει το συναίσθημα να δει καθαρά και να αξιολογήσει την κατάσταση.

Λέων

Αν κάποιο ζώδιο δεν πρέπει για κανένα λόγο να πληγώσεις, αυτό είναι ο Λέων. Ζώδιο ισχυρό, γεμάτο εγωισμό που πρέπει να δεχθεί παρακάλια για να προσφέρει συγχώρεση. Δεν θα γίνει εύκολα, οπλίσου με υπομονή.

Παρθένος

Όταν αντιληφθείς το λάθος που έκανες μπροστά σε έναν Παρθένο, όταν τον κοιτάξεις στα μάτια δείχνοντας μετανιωμένη για τη συμπεριφορά σου, τότε θα σε συγχωρέσει. Δεν θα περάσει τίποτα ελαφρά την καρδία και μπορεί να μείνει θυμωμένος για πάντα, μέχρι να γίνει αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει να χαλάει την ισορροπία του καθώς και την στιγμή. Δεν θα σου κρατήσει μούτρα γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Θα προτιμήσει να μείνει προσβεβλημένος και να κάνει ο χρόνος τη δουλειά του, παρά να αναλωθεί σε καυγάδες και τσακωμούς.

Σκορπιός

Ο «βασιλιάς των τσακωμών» θα φτάσει στα άκρα αν νιώσει πως τον αδίκησες. Το πιο πιθανό είναι πως θα προσπαθήσει να πάρει το αίμα του πίσω και μετά θα σε συγχωρήσει. Δύσκολη κατάσταση, ίσως η χειρότερη από όλες τις παραπάνω.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα κάνει ένα ελαφρύ ξέσπασμα, όμως μετά θα χαλαρώσει. Το πολύ πολύ αυτό να κρατήσει κάποια λεπτά, μιας και είναι τόσο χαλαρός αυτός ο τύπος, που δεν του πάει καρδιά να παραμείνει τσακωμένος.

Αιγόκερως

Με σκληρές λέξεις και δηλώσεις θα σου ανακοινώσει πως τον πλήγωσες και θα ζητήσει χρόνο για να δει αν μπορεί να το διαχειριστεί. Γενικά μπορεί να ρισκάρεις τη σχέση σου με έναν Αιγόκερω, ακόμα και με ένα μικρό καυγαδάκι. Είναι απρόβλεπτος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αν πληγωθεί θα το θυμάται αιώνια. Μπορεί να το ξεπεράσει κάποια στιγμή, αλλά δεν θα το ξεχάσει και θα το επαναφέρει όταν βρει την ευκαιρία. Η αδιαφορία του είναι ένα από τα δυνατά του όπλα και αν το ρίξει στη μάχη δεν θα περάσεις πολύ καλά….

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θυμίζει τον Καρκίνο. Πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό ζώδιο που μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, όμως αν τον πληγώσεις, θα περάσεις δύσκολα. Πρέπει να επιδείξεις μετάνοια, ώστε να καταφέρει να σε συγχωρέσει. Ανάλογα με τη βαρύτητα του ατοπήματος, θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος.

Πηγή: Belikeyou.gr

 

Tags: υμός

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ