Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα που χωράει τα πάντα

Ένα μικρό διαμέρισμα 22 τμ που χωράει τα πάντα. Ιδέες διακόσμησης για το δικό σας μικροσκοπικό σπίτι.

Μένετε σε ένα διαμέρισμα 50 τ.μ. και σας φαίνεται μικρό; Τότε δεν θα έχετε δει πως είναι στα αλήθεια ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 22 τ.μ. στο Μανχάταν που είναι απόλυτα λειτουργικό και διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράει τα πάντα.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ανήκει σε ένα ζευγάρι, το οποίο απέδειξε ότι με λίγη δημιουργικότητα και πολύ φαντασία όλα μπορούν να γίνουν.

Ιδέες διακόσμησης για το δικό σας μικροσκοπικό σπίτι.

Η κλασσική διακόσμηση φαίνεται σε κάθε σημείο του σπιτιού. Από τον πίνακα πάνω από το τζάκι μέχρι τον καθρέφτη στο βάθος του δωματίου.

Παρόλο που το διαμέρισμα είναι τόσο μικρό, ο φωτισμός του το κάνει ιδιαίτερα φωτεινό. Τα παράθυρα αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει άπλετο.

Κρεβάτι που ανοιγοκλείνει για εξοικονόμηση χώρου.
Τα παράθυρα αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει άπλετο.

Το σπίτι συνδυάζει την μοντέρνα με την κλασσική διακόσμηση. Το καθιστικό το οποίο περιέχει και ένα λευκό τζάκι και μερικές αντίκες μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο.

Η κουζίνα, η οποία βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο, έχει μικρούς πάγκους και αρκετά ντουλάπια.

Τραπεζάκι-πάγκος.
Το τραπεζάκι που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι ανοίγει και κλείνει για να εξοικονομείται χώρος.

Παρά το μέγεθός του, ο χώρος είναι φωτεινός και ευάερος. Οι αντίκες και οι vintage πινελιές κάνουν τον χώρο πιο οικείο.

Μικροσκοπικό σπίτι με vintage πινελιές.
Η κουζίνα είναι πλήρως λειτουργική μιας και έχει πολλά ντουλάπια και χώρους αποθήκευσης.

Σε αυτό το διαμέρισμα όλα έχουν να κάνουν με τη μεγιστοποίηση του κάθετου χώρου. Αυτό σημαίνει πως ενώ από το διαμέρισμα λείπουν αρκετά τετραγωνικά μέτρα οριζοντίως, οι ιδιοκτήτες του έχουν βρει τρόπους να το εκμεταλλευτούν κατακόρυφα.

Πηγή: reconsblog.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ