Μαγευτικές σοφίτες που μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν κανονικά δωμάτια

Διακόσμηση για σοφίτες που μπορούν άνετα να γίνουν κανονικά δωμάτια.

Οι σοφίτες έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά όπως χαμηλό και ασύμμετρο ταβάνι, μικρούς χώρους και την αίσθηση ότι δεν αισθάνεσαι και πολύ άνετα. Γι’ αυτό βρήκαμε μερικές όμορφες και εναλλακτικές ιδέες για το χώρο της σοφίτας. Μπορείτε να φιλοξενήσετε εκεί από το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα μέχρι την κουζίνα και το μπάνιο.

Ιδέες διακόσμησης για σοφίτες για να γίνουν από σαλόνια μέχρι και μπάνια. Ρίξτε μια ματιά και αντλήστε έμπνευση.

Κρεβατοκάμαρες

#1 Ουδέτεροι τόνοι και ένα μεγάλο κάθετο παράθυρο που χαρίζει φυσικό φως. Οι λεπτομέρειες του δίσκου-κομοδίνου, τα γκρι μαξιλάρια, η γκρι κουβέρτα και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, εξισορροπούν την παρουσία του λευκού.

Κρεβατοκάμαρα στη σοφίτα.

#2 Girly χρώματα και ρομαντικό στυλ. Το φωτιστικό, τα καπέλα, τα μαξιλάρια, η κουβέρτα κύκνος και το κομοδίνο αποδεικνύουν ότι η διακοσμήτρια δεν άφησε τίποτα στην τύχη.

Κρεβατοκάμαρα.
Το φετίχ με τα καπέλα είναι πολύ όμορφο διακοσμητικά.

#3 Το συγκεκριμένο ταβάνι είναι σε λιγότερο βολικό ύψος, με τα 4 παράθυρα να του χαρίζουν απλόχερα φυσικό φως. Η διακόσμηση είναι λιτή και όμορφη, ενώ τα δύο φωτιστικά αποτελούν σωστές επιλογές.

Λευκή κρεβατοκάμαρα στη σοφίτα.

#4 Το παρακάτω υπνοδωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο, κάτι το οποίο τονίζεται από την μίνιμαλ διαρρύθμιση.

Μίνιμαλ κρεβατοκάμαρα στη σοφίτα.

#5 Στη συγκεκριμένη σοφίτα, πέρα από τους φεγγίτες, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το στρογγυλό κρεβάτι. Η παρουσία φυτού, το χρυσό επιτραπέζιο φωτιστικό, το θεατρικό Π-καλόγερο, η τρομπέτα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά είναι εξαιρετικές επιλογές.

Κρεβατοκάμαρα με στρογγυλό κρεβάτι.

Σαλόνια

#1 Η συγκεκριμένη σοφίτα έχει τριπλή χρήση ως σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, χωρίς κανέναν απολύτως τοίχο.

Σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα στον ίδιο χώρο.
Η σοφίτα είναι σίγουρα σχεδιασμένη από πολύ ταλαντούχο διακοσμητή εσωτερικών χώρων.

#2 Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς τα δοκάρια έχουν βαφτεί γκρι και ταιριάζουν με τα μαξιλάρια του καναπέ. Ο υπόλοιπος τοίχος είναι βαμμένος άσπρος και με άσπρη πέτρα.

Καθιστικό σε σοφίτα.

#3 Ένα μοντέρνο και ουδέτερο χρωματικά σαλόνι. Το τραπέζι του καφέ, εξισορροπείται από τις κάθετες γραμμές σε όλο το σπίτι που δίνουν ομοιομορφία.

Σαλόνι σε σοφίτα.

#4 Μια σοφίτα γεμάτη ζωντανά χρώματα που δίνει μια όμορφη και ζεστή αίσθηση.

Καθιστικό.

Κουζίνες

#1 Εδώ έχει συνδυαστεί το ρουστίκ και βιομηχανικό στυλ με μοντέρνες πινελιές. Το δωμάτιο έχει εξαιρετικό φωτισμό από τους φεγγίτες και όλα τα έπιπλα είναι από designers.

Κουζίνα στη σοφίτα.

#2 Η συγκεκριμένη κουζίνα έχει πολύ χώρο με υπέροχο φωτισμό. Οι λεπτομέρειες, πάντως, κερδίζουν τις εντυπώσεις (τζάκι, φωτιστικά, τραπεζαρία, καρέκλες).

Μοντέρνα κουζίνα στη σοφίτα.

Μπάνια

#1 Ρομαντικό vintage μπάνιο που δεν του λείπει τίποτα. Ο νιπτήρας και το έπιπλό του, τα λουλούδια στο βάζο και το ναρκισσάκι δίπλα στον νιπτήρα, το φως από το ξύλινο φεγγίτη είναι τέλειοι συνδυασμοί.

Vintage μπάνιο.

#2 Σε ένα λευκό χώρο όπως εδώ, το παντζούρι και το σκαμπό δίνουν όσο χρώμα χρειάζεται για να σπάσει η μονοτονία. Υπάρχουν όμορφες λεπτομέρειες στα φώτα, στην μπαταρία του μπάνιου και στην διακοσμητική άγκυρα για να αναδείξουν αυτό το κατάλευκο μπάνιο.

Μπάνιο στη σοφίτα.

#3 Ο συνδυασμός σομόν με το φυσικό ξύλο σε ένα ευρύχωρο πολυτελές μπάνιο βγαλμένο από τα 50’s είναι μια εξαιρετική ιδέα. Η κλίση της σκεπής πάνω από την μπανιέρα δεν ενοχλεί.

Πολυτελές μπάνιο.
Όμορφο ιδιωτικό spa με νιπτήρα εξαιρετικού design και υδρομασάζ.

Πηγή: reconsblog.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ