Μοναδικά μπάνια για να νιώθετε πως είστε σε σπα

Ιδέες διακόσμησης μπάνιου για να νιώθετε ότι είστε σε spa και να χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Αναρωτιέστε αν υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε spa; Και όμως, υπάρχουν, και είναι αρκετά απλοί. Οι παρακάτω υπέροχες τάσεις για το μπάνιο θα σας φτιάξουν τη μέρα ακόμα και αν δεν προετοιμάζεστε για μία ανακαίνιση σύντομα.

Σε περίπτωση όμως που ετοιμάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε μία αυτοψία στο χώρο σας, ώστε να επωφεληθείτε απο τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μας προσφορες.

Ορίστε, λοιπόν, μερικοί εύκολοι τρόποι να ζήσετε τη χαλαρωτική εμπειρία ενός spa μέσα στο μπάνιο σας.

#1 Πλακάκια στο μπλε του καβαλτίου

Το γαλάζιο πλακάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι απολύτως ένα χαρακτηριστικό που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Είναι σαν να έχετε τα κεραμίδια της Αδριατικής στο μπάνιο σας. Oι χρυσές λεπτομέρειες θα το απογειώσουν!.

Πλακάκια στο μπλε του καβαλτίου.

#2 Ροζ αχτίδες

Μια γλυκιά αλλά σικάτη, μία θυλικότητα αλλά δυναμική και ισχυρή στα όλα της διακόσμηση. Μία άγρια γλυκιά πλευρά της φύσης κυριαρχεί και δημιουργει την αίσθηση ενός ακριβού powder room.

Ροζ κουρτίνα μπάνιου.

#3 Βαθύ μπλε

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το χρώμα. Είναι πραγματικά το πιο κλασσικό, μυρωδάτο και υπέροχο χρώμα για το μπάνιο.

Μπάνιο με βαθύ μπλε χρώμα.

#4 Τύπου ZEN

Για να δημιουργήσετε ένα χώρο spa μέσα στο ίδιο σας το μπάνιο θα πρέπει να υπάρχουν τα εξής: ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Η αίσθηση οτι θα σε περιποιηθούν ανάμεσα σε αρώματα γιασεμιού και πορτοκαλιού είναι ότι καλύτερο.

ΖΕΝ μπάνιο.

#5 Μαροκινό

Βγαλμένο απο παλάτια και χίλιες και μία νύχτες είναι δύσκολο να μην νιώσεις σαν σουλτάνα και σουλτάνος μέσα σε τόσο περιπλόκα αλλά ταυτόχρονα απλοϊκά μαγικά σχέδια.

Μπάνιο με μαροκινό στυλ.

Πηγή: reconsblog.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ