Διακόσμηση: Terrazzo η τάση που ξανά μπήκε στη ζωή μας

Το υλικό αυτό μας θυμίζει το αναγνωρίσιμο σε πολλούς, μωσαικό. Το ξέρουμε, το έχουμε ζήσει, το έχουμε αγαπήσει και πλέον με την τάση του mix and match και την μόδα της vintage αισθητικής, έχει μπει ξανά στη ζωή μας. 



Πολλοί το ξανατρίβουν όταν ανακαινίζουν τα παλιά σπίτια, άλλοι το ξαναβάζουν στις νέες κατασκευές, με νέες μορφές. Στη σύχρονη παραγωγή, βγαίνει σε πλακάκι για μεγαλύτερη ευελιξία και σε πληθώρα συνθετικών υλικών για χρήση σε πάγους κουζίνας, μπάνια κτλ.




Η αλήθεια είναι ότι η νέα του μορφή έχει πολλά καινούρια χρώματα και αναπάντεχους συνδυασμούς, που του επιτρέπουν να μπει τόσο σε κλασικούς όσο και σε μοντέρνουν ή μίνιμαλ χώρους.








Για αυτούς που το θέλουν ξανά στη ζωή τους, υπάρχει πλέον μεγάλη φαντασία και ευελιξία στις εφαρμογές, όπως έπιπλα μέχρι φωτιστικά και υφάσματα. Το πλεονέκτημα σε αυτό είναι ότι όταν και εάν το βαρεθείς, μπορείς να το αλλάξεις, χωρίς τη δέσμευση του να το έχεις μόνιμα στο δάπεδό σου.




Μπορείς να το βρείς σε ταπετσαρία εδώ. Αν σου αρέσει το υλικό, αλλά φοβάσαι τις μόνειμες αλλαγές, η ταπετσαρία κάνει για σένα. Είναι σε προσιτή τιμή σε σχέση με το αυθεντικό υλικό, και μπορείς να αλλάξεις το χώρο σου στη στιγμή, με άμεση τοποθέτηση. 







 

Φωτογραφίες: Pinterest

Πηγή: MayoDeco.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Ευπρεπές Cooking & Decor