7 ιδέες για τη διακόσμηση του μπάνιου

H νέα τάση προτείνει να διακοσμούμε τον χώρο του μπάνιου όπως ακριβώς διακοσμούμε το υπόλοιπο σπίτι. Παρακάτω σας παραθέτουμε 7 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το μπάνιο σας ώστε να δείχνει πολύ όμορφο και εντυπωσιακό.

Άσπρα και μαύρα πλακάκια : Τα πλακάκια στους τοίχους και στο δάπεδο είναι ένα διαχρονικό στιλ διακόσμησης. Φέτος, τα χρώματα που κυριαρχούν στα πλακάκια μπάνιου είναι το μαύρο και το λευκό.

JAZZ

Χρησιμοποιήστε όποια πλακάκια σας αρέσουν και προσθέστε πινελιές έντονων χρωμάτων για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες αντιθέσεις.

Εξάγωνα πλακάκια: Τα εξάγωνα πλακάκια θα είναι πολύ στη μόδα το 2020. Τα συγκεκριμένα πλακάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου σε μοντέρνα και vintage μπάνια. Το σχήμα τους είναι μοναδικό και ταυτόχρονα αρκετά απλό ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ.

ELEMENT

Συμβουλή : δημιουργήστε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο μπάνιο σας χρησιμοποιώντας μαύρο πλακάκι στον τοίχο και πλακάκι απομίμησης φυσικού ξύλου στο δάπεδο.

Φωτιζόμενοι καθρέπτες: Βάλτε στο μπάνιο σας φωτιζόμενους καθρέπτες για να δείξει κομψότερο, μεγαλύτερο και ομορφότερο. Οι στρόγγυλοι καθρέφτες Led με είναι το απόλυτο must της σεζόν. Προσθέτουν αρμονία στο χώρο ενώ ο κρυφός φωτισμός δίνει μια νότα ζεστασιάς στον χώρο.

rope 90 1

Vintage διακόσμηση: Χρυσές βρύσες, χρυσά είδη υγιεινής που θυμίζουν μπάνια παλατιών και κλασικοί καθρέπτες δίνουν στυλ στο μπάνιο σας και του προσθέτουν μοναδική εμφάνιση που συνήθως συναντάμε σε σπίτια παλαιότερων δεκαετιών.

vintage

Τα χρυσά είδη μπάνιου συνδυάζονται ιδανικά με πλακάκια απομίμησης μαρμάρου σε λευκό χρώμα, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Φωτιστικά μπάνιου: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να πάρετε όμορφα φωτιστικά για το μπάνιο σας. Υπάρχουν πολλά οικονομικά φωτιστικά που θα ομορφύνουν το δικό σας μπάνιο και θα το κάνουν να δείχνει πιο πολυτελές.

Furnibath L108

Διαχωριστικά πάνελ: Μπορεί οι κουρτίνες και οι καμπίνες ντους να προφυλάσσουν από το να βγουν νερά εκτός ντουζιέρας αλλά φέτος είναι πολύ της μόδας και η χρήση των διαχωριστικών ντουζιέρας. Με αυτό το τρικ το μπάνιο δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι.

Karag Free

Μεγάλοι νιπτήρες: Οι minimal νιπτήρες φεύγουν σταδιακά από το προσκήνιο και οι μεγάλοι νιπτήρες έρχονται στη μόδα. Οι συγκεκριμένοι νιπτήρες μπάνιου μοιάζουν με μεγάλες σκάφες και προσφέρουνι άνεση και στιλ. Αυτοί οι νιπτήρες χρησιμοποιούνται και για πιο άνετο πλύσιμο των ρούχων που χρειάζονται πλύσιμο στο χέρι.

PROD 72585DET0 1

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Youbath.gr για περισσότερες ιδέες σχετικά με τη διακόσμηση του μπάνιου σας!

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ