14 Μοναδικά έπιπλα μπάνιου για το 2020!

Τα έπιπλα μπάνιου μεταμορφώνουν το χώρο και να του προσδίδουν στυλ και γοητεία. Η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων είναι ατελείωτη έτσι ώστε να βρεις το κατάλληλο για εσένα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε 14 σχέδια επίπλων κατάλληλα για τοποθέτηση είτε σε μικρά είτε σε μεγαλύτερα μπάνια ικανά να χαρίσουν την όψη και το ύφος που ζητάτε. Από μοντέρνα έπιπλα που τραβούν όλα τα βλέμματα, μέχρι τα κλασικά κομψά σχέδια, όλα είναι μοναδικά και ιδιαίτερα.

Μικρά έπιπλα

mpanio1

mpanio2

mpanio3

mpanio4

Η προσθήκη χώρων αποθήκευσης σε ένα μικρό μπάνιο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε την ακαταστασία. Τα μικρά έπιπλα μπάνιου διαθέτουν ντουλάπια και συρτάρια και είναι ιδανικά για την οργάνωση των προϊόντων καθημερινής χρήσης όπως πετσέτες, οδοντόβουρτσες κλπ. Διαλέξτε μέσα από μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων αυτό που ταιριάζει στη δική σας αισθητική και μεταμορφώστε το μπάνιο σας.

Έπιπλα μπάνιου από μασίφ ξύλο

mpanio5

mpanio6

mpanio7

Τα έπιπλα μπάνιου από μασίφ ξύλο προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στο μπάνιο καθώς συνδυάζουν την ζεστασιά των γήινων χρωμάτων με τις λεπτομέρειες στις πόρτες και τα πόδια. Τα συγκεκριμένα έπιπλα, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στις μέρες μας καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε μοντέρνα αλλά και σε κλασικά μπάνια.

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου

mpanio8 

mpanio9

mpanio10

Ο χώρος του μπάνιου θα πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο look του σπιτιού σας. Έτσι, ένα κομψό και μοντέρνο σπίτι θα πρέπει επίσης να διαθέτει ένα μοντέρνο έπιπλο μπάνιου.

Έπιπλα μπάνιου με επικαθήμενο νιπτήρα

mpanio11  mpanio13

mpanio14

Τα έπιπλα μπάνιου με επικαθήμενο νιπτήρα είναι από τις πιο ξεχωριστές κατηγορίες επίπλων μπάνιου και δεν τα βλέπουμε στα συνηθισμένα μπάνια. Μας δίνουν απεριόριστες επιλογές σε νιπτήρες , χρώματα και πάγκους για να συνθέσουμε το έπιπλο της αρεσκείας μας.

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών