Διακόσμηση: Φωτιστικά για το Espressaki

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την αγάπη μου για τα ιδιαίτερα φωτιστικά. Η άποψή μου είναι ότι μπαίνουν πάντα τελευταία στον χώρο και η προσεκτική επιλογή τους είναι αυτή που θα ανταμείψει τους ιδιοκτήτες δίνοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και έναν χαρακτήρα σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Κάπως έτσι βρέθηκα να σχεδιάζω καπέλα με maxi αισθητική για το Espressaki, ένα διαφορετικό cafe, στην περιοχή του Πύργου των Αθηνών. Μικρά διακριτικά σε μέγεθος φωτιστικά, αλλά με τα δυνατά υφάσματα του MayoDeco, να εναρμονιστούν στο χώρο και να δώσουν το αποτέλεσμα το οποίο έχουν οι ιδιοκτήτες στο μυαλό τους. Μετά από αρκετή μελέτη και κουβέντα με τα παιδιά, καταλήξαμε σε όμορφους συνδυασμούς, στα πανιά, στο σχήμα και το μέγεθος των σκελετών και τα διακοσμητικά ρέλια και τρέσσες.

'Ανθρωποι με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν, έχουν δώσει στο cafe έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, μέσα από τα χρώματα, τον καλό καφέ, και τις υπέροχες λιχουδιές. Θα βρείτε ευάνταστα κέικ, σπιτικά γλυκά, αλλά και ωραία ποτά, ειδικά το καλοκαίρι, φανταστικά κοκτειλ. Με λίγα λόγια, μας κακομαθαίνουν! Γι΄αυτό θέλουμε να πηγαίνουμε ξανά και ξανά!


Τα υφάσματα μπορείτε να τα δείτε και να τα παραγγείλετε από εδώ

Φωτογραφίες: 'Εφη Γρηγορίου για το MayoDeco

Πηγή: MayoDeco.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ