Διακόσμηση: Το total white στη διακόσμηση είναι η τάση που δεν έχει ηλικία

Πολλοί συγχέουν το total white με το nordic style. Το σκανδιναβικό στιλ μπορεί να έχει ως βάση το λευκό χρώμα αλλά επενδύει ιδιαίτερα στην αντίθεσή του με το μαύρο ως συμπληρωματική λεπτομέρεια. Το total white δημιουργεί την αίσθηση ενός μεγάλου και φωτεινού χώρου χωρίς εντάσεις και σημεία που τραβούν την προσοχή. Η διακόσμηση που θα επιλέξεις θα κινηθεί σε γήινους τόνους ώστε να μην «χτυπούν» αισθητικά στον λευκό καμβά. Η τριπλέτα που πρέπει να έχεις κατά νου είναι μπεζ-καφέ-χρυσό.

Στην τραπεζαρία

Λευκό τραπέζι και λευκές καρέκλες με πόδια καφέ χρώματος ώστε να γίνεται η αντίθεση. Ένα βάζο με λουλούδια είναι το απαραίτητο στοιχείο.

Στο σαλόνι

Πάντα ήθελες ένα λευκό καναπέ αλλά φοβόσουν πως θα λερωθεί. Δίκιο είχες αλλά αν δεν το κάνεις τώρα, πότε; Αν είναι δερμάτινος ή βελούδο τότε δεν υπάρχει τέτοιο άγχος.

Στη βιβλιοθήκη

Τα χρώματα από τα βιβλία σου σε λευκό φόντο δίνουν ένα τόνο ρομαντισμού στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Αν έχεις τη δυνατότητα οι λευκές πόρτες της φωτογραφίας είναι η τάση που δε φεύγει από τη μόδα.

Στο υπνοδωμάτιο

Το λευκό στην κρεβατοκάμαρα δίνει φως και χαρίζει ηρεμία. Αν τα πατώματα είναι είναι ξύλινα τότε η αντίθεση είναι εξαιρετική.

Στην κουζίνα

Ήταν το trend των 00s και έχει επιστρέψει. Το λευκό χρειάζεται ιδιαίτερη επιμέλεια στο καθάρισμά του. Λευκό με χρυσό και τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

Στο μπάνιο

Λευκά πλακάκια. Τα έχεις δει σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα είχες ζηλέψει. Αν βρίσκεσαι σε φάση ανακαίνισης μπορείς να προσανατολιστείς σε αυτά.

Πηγή: LadyLike.gr - Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών