Υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί για την κρεβατοκάμαρα

Το υπνοδωμάτιο είναι το προσωπικό μας ησυχαστήριο. Αυτός είναι και ο λόγος που τα χρώματα που θα επιλέξεις για το συγκεκριμένο δωμάτιο πρέπει να είναι ταιριαστά και να σε εμπνέουν. Θα πρέπει λοιπόν οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα εφαρμόσεις στην κρεβατοκάμαρα να είναι πετυχημένοι.

Η επιλογή των χρωμάτων στους τοίχους και στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου πρέπει να είναι μελετημένη ώστε να μπορείς να ηρεμείς και να ξεκουράζεσαι. Δες ποιοι είναι οι καταλληλότεροι χρωματικοί συνδυασμοί για την κρεβατοκάμαρα!

6 Συνδυασμοί χρωμάτων για το υπνοδωμάτιο!

1. Διάφορες αποχρώσεις του γκρι

γκρι κρεβάτι χαλί

Το γκρι είναι ένα κλασικό χρώμα που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Αν θέλεις μια μοντέρνα χρωματική παλέτα για το υπνοδωμάτιο σου τότε μπορείς να διακοσμήσεις με διάφορες αποχρώσεις του γκρι. Για παράδειγμα, ένα σκούρο γκρι χαλί, σε συνδυασμό με έναν ανοιχτό γκρι τοίχο και ανοιχτό γκρι πάπλωμα αποτελεί μια κομψή λύση.

2. Ροζ και μπλε υπνοδωμάτιο

ροζ μπλε υπνοδωμάτιο κρεβάτι κουρτίνες

Αν θέλεις έναν τολμηρό αλλά εγγυημένα πετυχημένο χρωματικό συνδυασμό στην κρεβατοκάμαρα σου τότε πρέπει να δοκιμάσεις το σκούρο μπλε με το ροζ στη διακόσμηση του χώρου σου! Βάψε λοιπόν τον τοίχο σου σε ένα σκούρο μπλε χρώμα και διακόσμησε με υφάσματα σε μπλε και ροζ. Για τα υπόλοιπα διακοσμητικά του χώρου, όπως τα φωτιστικά και τα βάζα σου επίλεξε τόνους του χρυσού που θα κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει πολυτελές!

3. Ροζ με λευκό υπνοδωμάτιο

ροζ τοίχος άσπρο κρεβάτι χρωματικοί συνδυασμοί υπνοδωμάτιο

Αν και για σένα το ροζ αποτελεί ένα αγαπημένο χρώμα τότε πρέπει να το εντάξεις στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου. Αν όμως θέλεις να αποφύγεις ένα total pink δωμάτιο ώστε να μη δείχνει υπερβολικά κοριτσίστικο τότε μπορείς να σπάσεις το ροζ με λευκά έπιπλα, μαξιλάρια και χαλιά. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ήπιο αλλά εξίσου παραμυθένιο!

4. Γαλάζιο και γκρι υπνοδωμάτιο

γαλάζιο γκρι υπνοδωμάτιο χρωματικοί συνδυασμοί υπνοδωμάτιο

Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που ηρεμεί και χαλαρώνει, άρα είναι ότι πρέπει για την κρεβατοκάμαρα. Και ένα τέλειος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι το γαλάζιο με το γκρι. Έτσι, το δωμάτιο σου θα δείχνει cozy και θα σε χαλαρώνει χωρίς όμως με τίποτα να περνάει αδιάφορο!

5. Μπλε και πράσινη κρεβατοκάμαρα

μπλε πράσινη κρεβατοκάμαρα κρεβάτι

Ένας ακόμα τολμηρός και πρωτότυπος χρωματικός συνδυασμός για το δωμάτιο σου είναι το μπλε με το πράσινο. Μπορεί να μη σου φαίνονται σαν δύο χρώματα που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους αλλά αν επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις από τα δύο χρώματα θα το πετύχεις. Προτίμησε λοιπόν σκούρες αποχρώσεις μπλε και πράσινου και θα έχεις ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα!

6. Μπορντό και nude υπνοδωμάτιο

μπορντό τοίχος άσπρες κουρτίνες κρεβάτι χρωματικοί συνδυασμοί υπνοδωμάτιο

Το μπορντό είναι ένα πλούσιο χρώμα που με το σωστό συνδυασμό μπορεί να κάνει το δωμάτιο σου να δείχνει πολύ κομψό και ακριβό! Σίγουρα, δεν είναι το πιο εύκολο χρώμα γι’ αυτό και χρειάζεσαι ένα πιο ήρεμο για να το συνδυάσεις. Συνδύασε λοιπόν το μπορντό χρώμα στο υπνοδωμάτιο σου με nude αποχρώσεις και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

Πηγή: Εdiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ