18 Υπέροχες ιδέες για τη διακόσμηση ενός μικρού μπαλκονιού!

 Τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια, τα οποία όμως δυστυχώς μένουν ανεκμετάλλευτα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ένα τεράστιο μπαλκόνι για να ασχοληθείς με το design του, αντιθέτως, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η διακόσμηση ενός μικρού μπαλκονιού μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα του σπιτιού σου.

Όσο μικρός κι αν είναι ο χώρος σου λοιπόν, με την κατάλληλη διαρρύθμιση μπορεί να γίνει ένας μικρός παράδεισος όπου θα περνάς ατέλειωτες ώρες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν τώρα έχεις μπει στο mood να ασχοληθείς με την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου αλλά έχεις ξεμείνει από ιδέες, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις που σου έχω ετοιμάσει!

Πως να διακοσμήσεις ένα μικρό μπαλκόνι! Χρησιμοποίησε έντονα και ζωηρά χρώματα

aksesour design mpalkoniou diakosmisi eksoterikou xorou mikro mpalkoni diakosmisi ediva.gr

Τα έντονα χρώματα θα φωτίσουν τον χώρο σου με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερος. Πέρα από αυτό όμως, θα σου φτιάχνουν και την διάθεση κάθε φορά που βγαίνεις έξω για να πάρεις τον αέρα σου.

Μπορείς να παίξεις με μαξιλαράκια σε διάφορα χρώματα ή αποχρώσεις, να επιλέξεις καλύμματα για τις καρέκλες και τα έπιπλα σου με έντονα prints, ή ακόμη και να βάψεις κάποιο ξύλινο έπιπλο το οποίο θα βγάλεις στο μπαλκόνι σου.

Επέλεξε όμορφα φυτά

diamorfosi mpalkoni glastres futa mpalkoni minimal diakosmisi mpalkonioudiakosmisi mikro mpalkoni

Τα φυτά είναι εκτός του ότι μας ηρεμούν και μόνο που τα αντικρίζουμε ανανεώνουν και τον αέρα αφήνοντας μια πολύ όμορφη μυρωδιά.

Επιπλέον, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για να καλύψεις τα κάγκελα σου, για να μπορέσεις να φτιάξεις τον δικό σου ιδιωτικό χώρο μακριά από τα περίεργα βλέμματα.

Πηγή: ediva.gr

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo