Διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σε νεοκλασσικό στυλ!

Το νεοκλασσικό στυλ διακόσμησης θα δώσει μια ιδιαίτερη αρχοντιά στο σπίτι σου καθώς επίσης θα δώσει την αίσθηση ενός πολυτελούς χώρου. Ειδικά στο υπνοδωμάτιο μπορείς πανεύκολα να δημιουργήσεις αυτή τη ξεχωριστή αισθητική, η οποία μάλιστα είναι αρκετά της μόδας τελευταία.

Ποια λοιπόν είναι τα βήματα για να διακοσμήσεις όμορφα το υπνοδωμάτιο ή τη κρεβατοκάμαρα με επιρροές από τη νεοκλασσική εποχή; Παρακάτω θα σου δείξουμε 7 ιδέες οι οποίες και ξεχωριστά αλλά και όλες μαζί συνδυασμένες θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου σε ένα μοναδικό δωμάτιο!

Τα 7 βήματα για νεοκλασσικό decor στο υπνοδωμάτιο!

1. Τοποθέτησε το κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου!

κρεβατοκάμαρα

Το πρώτο βήμα για να πετύχεις το τέλειο νεοκλασσικό decor στο υπνοδωμάτιο είναι να τοποθετήσεις το κρεβάτι στη μέση του δωματίου. Οι συμμετρίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και η διαρρύθμιση στα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου πρέπει να διαμορφώνεται γύρω από το κρεβάτι!

2. Διάλεξε έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο για φωτιστικό!

νεοκλασσικό υπνοδωμάτιο

Άψογη επιλογή φωτιστικού οροφής είναι ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος. Ένας παραδοσιακός κρυστάλλινος πολυέλαιος είναι ότι πρέπει για το αυθεντικό στυλ. Βέβαια, εάν θες να δοκιμάσεις ένα λίγο πιο μοντέρνο στυλ αλλά στην ίδια αισθητική τότε μπορείς να διαλέξεις και έναν πιο μοντέρνο πολυέλαιο ή γενικά ένα vintage φωτιστικό οροφής!

3. Ενίσχυσε το νεοκλασσικό στυλ με ουδέτερα χρώματα!

λευκό μπεζ υπνοδωμάτιο

Όσον αφορά τα χρώματα του δωματίου σου προτείνουμε να παραμείνεις σε ουδέτερους τόνους και αποχρώσεις διατηρώντας ένα ήσυχο στυλ στον χώρο. Το λεκό, το μπεζ, το γκρι, το εκρού και τα παστέλ χρώματα είναι οι καταλληλότερες επιλογές!

4. Βάλε καπιτονέ καφαλάρι!

καπιτονέ κεφαλάρι στο κρεβάτι

Χαρακτηριστικό νεοκλασσικό στοιχείο στο υπνοδωμάτιο σου θα είναι ένα καπιτονέ κεφαλάρι. Θα δώσει αμέσως την επιθυμητή neo-classic αισθητική και θα κάνει βασιλικό και αριστοκρατικό το κρεβάτι σου. Από πάνω μάλιστα μπορείς να διακοσμήσεις και με μια κουρτίνα!

5. Διακόσμησε το νεοκλασσικό σου υπνοδωμάτιο με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες!

υπνοδωμάτιο σε λευκό και χρυσό

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι must για το νεοκλασσικό σου υπνοδωμάτιο. Τόσο το χρυσό όσο και το ασημένιο θα δέσουν καταπληκτικά με τα ουδέτερα χρώματα και θα κάνουν τον χώρο σου να δείχνει πολυτελής και εντυπωσιακός!

6. Τοποθέτησε ένα σκαμπό μπροστά από το κρεβάτι!

υπνοδωμάτιο σε vintage στυλ

Μπροστά από το κρεβάτι σου προτείνουμε να διακοσμήσεις με ένα σκαμπό ή και μπαούλο με μαξιλαράκι για να λειτουργεί και ως κάθισμα. Εάν μάλιστα είναι ίδιο χρώμα με το κρεβάτι σου θα κάνει το κρεβάτι να δείχνει πιο μακρύ και μεγάλο. Διάλεξε ένα vintage έπιπλο κατά προτίμηση και με καπιτονέ κάθισμα έτσι ώστε να ταιριάζει με το κεφαλάρι σου!

7. Αέρινες κουρτίνες παντού!

νεοκλασσικό στυλ διακόσμησης

Τέλος, για να ενισχύσεις το βασιλικό στυλ στο υπνδωμάτιο μπορείς να προσθέσεις αέρινες κουρτίνες όχι μόνο στις πόρτες και τα παράθυρα αλλά και σε άλλα μέρη όπως για παράδειγμα στο κρεβάτι, στο κεφαλάρι ή στον τοίχο. Διάλεξε λεπτά υφάσματα και μη φοβηθείς να βάλεις αρκετές κουρτίνες!

Πηγή: Εdiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ