10 Πανέμορφες ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού!

Η άνοιξη επιτέλους ήρθε και μια καλή ιδέα για να μπεις στο κλίμα για να ανεβάσεις και τη διάθεση σου είναι να διακοσμήσεις ανάλογα το σπίτι. Μόνο με λίγες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου θα καταφέρεις να ανανεώσεις το σπίτι σου αλλά να ανανεωθείς και η ίδια. Ειδικά τώρα όπου αναγκαστικά παραμένουμε σπίτι είναι ευκαιρία να περιποιηθείς τον χώρο σου και να δημιουργήσεις μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση!

Δε χρειάζεται να μπεις σε κόπο και να ξοδέψεις χρήματα για να αλλάξεις ριζικά το σπίτι. Για παράδειγμα, με λίγες λεπτομέρειες στη διακόσμηση των τραπεζιών του σπιτιού σου θα καταφέρεις να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι σου απλά και όμορφα. Ας δούμε λοιπόν 10 υπέροχες προτάσεις για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού!

10 Μοναδικές ανοιξιάτικες προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι σου!

1. Πράσινο χρώμα στο τραπέζι με πολλά φυτά!

διακόσμηση τραπεζιού

Η άνοιξη συνδέεται άμεσα με τη φύση αφού τότε ευδοκιμούν και ανθίζουν τα φυtά και τα λουλούδια. Από ένα ανοιξιάτικο τραπέζι λοιπόν δε μπορεί να λείπει το πράσινο. Πρόσθεσε πολλά φυτά σε γλαστράκια, βάζα και φυτά κατά μήκος του τραπεζιού. Δώσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πράσινο χρώμα των φυτών και τα τραπέζια σου θα γεμίσουν ζωντάνια και φρεσκάδα!

2. Ανοιξιάτικα φυτά όπως αμυγδαλιές!

βάζο με αμυγδαλιά στο τραπέζι

Μαζί με τα φυτά πακέτο πάνε και τα λουλούδια. Στόλισε με χαρούμενα λουλούδια το τραπεζάκι του καφέ, τη τραπεζαρία ή το τραπέζι της κουζίνας και η διάθεση σου θα εκτοξευθεί. Μια πολύ όμορφη επιλογή είναι να βάλεις την αμυγδαλιά στο σπίτι σου με τα υπέροχα λευκά λουλουδάκια της που είναι διακριτικά αλλά πανέμορφα!

3. Βάλε χρώμα στο decor!

χρωματιστό ανοιξιάτικο τραπέζι

Με λίγα λόγια, κάθε ανοιξιάτικο τραπέζι οφείλει να έχει πολύ χρώμα. Αυτό θα το καταφέρεις με τα λουλούδια και τα φυτά όπως είπαμε και παραπάνω αλλά και με πολύχρωμα πιάτα, ποτήρια, όμορφα τραπεζομάντηλα και χαρούμενα σουπλά!

4. Βάζα και γυάλες για ανοιξιάτικη διάθεση!

ανοιξιάτικα βάζα με λουλούδια

Ωραία ιδέα είναι και το decor με γυάλες και βάζα. Όσο για το περιεχόμενο τους μπορείς να βάλεις λουλούδια, φρούτα αποξηραμένα ή και fρέσκα, πασχαλινά αυγά, ζαχαρωτά ή άλλα ανοιξιάτικα διακοσμητικά!

5. Πασχαλινή διακόσμηση στα τραπέζια του σπιτιού!

πασχαλινή διακόσμηση τραπεζαρίας

Η άνοιξη συνδέεται επίσης με το Πάσχα άρα μπορείς να στολίσεις και με πασχαλινά διακοσμητικά όπως λαγουδάκια, αυγά και κοτοπουλάκια. Η εποχιακή διακόσμηση δίνει πάντα μια ευχάριστη νότα στο σπίτι!

6. Πρόσθεσε διακοσμητικούς δίσκους!

διακοσμητικός δίσκος

Φανταστική ιδέα για τα τραπέζια σου είναι το decor με δίσκους. Πρόσεχε όμως μην παραγεμίσεις τους δίσκους σου, βάλε λίγα και καλά αντικείμενα και διακοσμητικά όπως κεριά, βάζα, βιβλία και σουβέρ!

7. Χαρούμενο decor με λεμόνια!

ανοιξιάτικη διακόσμηση

Για τέλεια ανοιξιάτικη διακόσμηση σου προτείνουμε decor με λεμόνια, είτε σε κάποιο βάζο, γυάλα ή φρουτιέρα. Το φωτεινό χρώμα τους θα δώσει ένταση στο τραπέζι σου και θα το κάνει να δείχνει πιο χαρούμενο. Πρόσθεσε και χρωματιστά λουλούδια πάλι σε έντονο χρώμα και θα έχεις το πιο υπέροχο τραπέζι!

8. Διακόσμησε με καλάθια και ψάθινα σουπλά!

διακοσμητικό καλαθάκι με κοτοπουλάκια

Ωραία ιδέα είναι να διακοσμήσεις τα τραπέζια σου και με μικρά ή μεγάλα καλάθια, σαν αυτά που παίρνουμε στο πικ νικ. Γέμισε τα με φυτά, ψεύτικο γρασίδι, πασχαλινές φιγούρες και κορδέλες!

9. Ανοιξιάτικα σετ στο σερβίτσιο!

ανοιξιάτικη διακόσμηση στο τραπέζι

Εάν έχεις παραπάνω από ένα σερβίτσιο στο σπίτι τότε μια καλή ιδέα είναι να ανανεώσεις το σερβίτσιο στη τραπεζαρία και αυτό που είχες τον χειμώνα να το αφήσεις για τον επόμενο χειμώνα. Αυτή η μικρή αλλαγή θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα!

10. Χαρούμενες χαρτοπετσέτες στο τραπέζι!

ανοιξιάτικο σερβίτσιο

Τέλος, συνόδεψε το ανοιξιάτικο σερβίτσιο σου με χαρούμενες χαρτοπετσέτες για επιπλέον ζωντάνια. Οι floral χαρτοπετσέτες ειδικά είναι ότι πρέπει για την ανοιξιάτικη διακόσμηση σου!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ