11 Υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσεις κάδρα στο υπνοδωμάτιο!

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος που ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις και είναι το πρώτο που βλέπεις όταν ξεκινάει η μέρα σου. Πρέπει λοιπόν αυτός ο χώρος να είναι όμορφος και ζεστός και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Βέβαια, μπορεί αυτή τη στιγμή να θέλεις να κάνεις απλά μια αλλαγή. Αντί να κάνεις μια ολική ανακαίνιση και να ξοδέψεις λεφτά μπορείς να κάνεις μικρές αλλαγές που θα φανούν κατευθείαν. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι να διακοσμήσεις με κάδρα το υπνοδωμάτιο!

Εδώ θα βρεις μερικές υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις κάδρα στο υπνοδωμάτιο σου δημιουργώντας ζεστασιά και άνεση στο χώρο σου. Δες αυτές τις μοναδικές διακοσμήσεις με κάδρα και εμπνεύσου και για το δικό σου χώρο!

11 μοναδικές διακοσμήσεις με κάδρα για το υπνοδωμάτιο!

1.Κάδρα σε τρίπτυχο

τριπτυχο

Ξεκινώντας με κάτι κλασικό, το τρίπτυχο είναι μια αρκετά συνηθισμένη διακόσμηση κάδρων ή και πινάκων. Αποτελείται από τρία ίσα κάδρα που το ένα δίπλα στο άλλο αποτελούν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Τοποθέτησε τα πάνω από το κρεβάτι σου και δημιούργησε μια υπέροχη εικόνα. Μπορείς να το κάνεις αρκετά minimal βάζοντας σαν εικόνα ένα λουλούδι σε ανοιχτά χρώματα.

2. Κάδρα με μήνυμα

καδρα με μηνυμα

Τα κάδρα που θα διακοσμούν το χώρο σου δεν είναι απαραίτητο να είναι με εικόνες ή φωτογραφίες. Μπορείς να βάλεις μέσα ένα αισιόδοξο μήνυμα, μια φράση ή ένα στιχάκι που σε εμπνέει, σου δίνει κίνητρο και σε εκφράζει. Έτσι θα το βλέπεις πριν κοιμηθείς και αφού ξυπνήσεις και θα γεμίζεις θετική ενέργεια! Μπορείς δίπλα από το κάδρο με το μήνυμα να βάλεις άλλα μικρότερα με διάφορες εικόνες ή άλλα μηνύματα.

3. Μεμονωμένο κάδρο

μεμονομένο καδρο

Ποιος είπε ότι το απλό δεν είναι και όμορφο; Άλλωστε το minimal βασίζεται καθαρά στη λιτότητα και η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι καθαρά minimal. Άμα δε σου αρέσουν τα υπερφορτωμένα πράγματα και προτιμάς λιτές διακοσμήσεις, τότε ένα και μόνο κάδρο αρκεί για να στολίσει τον τοίχο σου. Βάλε μέσα την αγαπημένη σου φωτογραφία και στόλισε το πάνω από το κρεβάτι σου.

4. Πολλά καδράκια σε ράφι

καδρα σε ραφι

Άλλος ένας απλός τρόπος διακόσμησης αλλά παράλληλα διαφορετικός από τον παραπάνω. Ένα απλό ράφι αρκεί για να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σου κάδρα με τις ξεχωριστές σου φωτογραφίες. Δε χρειάζεται να υπάρχει αρμονία στα μεγέθη ή τα χρώματα. Απλά άσε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη.

5. Κρυφός φωτισμός

καδρα με φωτισμο

Ο κρυφός φωτισμός είναι κάτι που επιλέγεται από πολύ κόσμο για τα σπίτια τους. Είναι διακριτικός και προσφέρει μια ήσυχη και ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου κάδρα και να τα εμπλουτίσεις με κρυφό φωτισμό. Έτσι θα τονίζεις ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο τους, όποιο και αν είναι αυτό, και θα τα απολαμβάνεις διπλά!

6. Ρομαντικός σχηματισμός

καδρα σε σχημα καρδιας

Ένας σχηματισμός που σίγουρα δεν τον λες minimal ή διακριτικό αλλά ρομαντικό. Βρες τις φωτογραφίες με τις καλύτερες στιγμές που έχεις με το ταίρι σου και κρέμασε μικρά καδράκια σε σχήμα μιας μεγάλης καρδιάς. Αυτή η καρδιά θα συνοδεύει το κρεβάτι σας και θα αντικατοπτρίζει την αγάπη σας με μια υπέροχη διακόσμηση. Εάν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια ρομαντική κίνηση δοκίμασε αυτή την υπέροχη καρδιά αναμνήσεων!

7. Κολάζ από καδράκια

μικρα καδρακια με φωτογραφιες

Άλλη μια απλή διακόσμηση αλλά ταυτόχρονα όμορφη και γλυκιά. Βάλε σε μικρά καδράκια όλες σου τις σημαντικές στιγμές με φίλους, παρέα, οικογένεια, κατοικίδιο, σύντροφο και σκόρπισε τα πάνω από το κρεβάτι σου. Αυτή η διακόσμηση είναι αρκετά λιτή αλλά και πολύ τρυφερή.

8. Ανάμεικτα μεγέθη και χρώματα

διαφορα χρώματα και μεγεθη

Δε χρειάζεται να ακολουθούμε κανόνες και μοτίβα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Για αυτό η διακόσμηση σου θα είναι ανέμελη και ανάμεικτη. Μην ασχοληθείς με μεγέθη, χρώματα ή πάχη των κάδρων. Απλά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και τοποθέτησε τα χωρίς συνοχή σε ένα όμορφο σχήμα ρόμβου. Η αντίθεση των ανάμεικτων κάδρων με το συνολικό τους σχήμα θα δώσει άλλη διάθεση στο δωμάτιο σου.

9. Ομοιόμορφα και καθαρά

κλασικος σχηματισμος σε καδρα

Σε αντίθεση με την παραπάνω ανέμελη διακόσμηση, αυτή η διακόσμηση είναι τακτική και ομοιόμορφη. Έξι κάδρα σε ίδιο μέγεθος και χρώμα και ένα μεγαλύτερο σε ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα. Τοποθέτησε το μεγαλύτερο στη μέση και τα άλλα αριστερά και δεξιά, τρία από τη μία και τρία από την άλλη. Αυτή η διακόσμηση είναι πιο αρμονική με μεγαλύτερη συνοχή. Είναι μία από τις πιο κλασικές αλλά και όμορφες διακοσμήσεις με κάδρα για το υπνοδωμάτιο!

10. Μαύρα κάδρα

μαυρα καδρα

Μη σε τρομάζει το μαύρο. Με αυτή τη διακόσμηση δε θα φανεί καθόλου μέσα στο χώρο αλλά μόνο για να δημιουργήσει τέλειες αντιθέσεις. Οχτώ κάδρα σε μαύρο χρώμα, τα τέσσερα θα είναι στο ίδιο μέγεθος, τα άλλα δυο λίγο μεγαλύτερα και τα άλλα δυο μεγαλύτερα από όλα. Τοποθέτησε τα ξεκινώντας από τα μεγάλα και ακολουθώντας μια συμμετρία. Το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη!

11. Γεμάτος τοίχος

καδρα σε σχημα καρδιας

Και φυσικά μια έντονη διακόσμηση για το τέλος. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες και εξαιρέσεις. Απλά πάρε όσα κάδρα μπορείς και άπλωσε τα σε όλη την επιφάνεια του τοίχου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ο τοίχος είναι το βασικό στοιχείο της διακόσμησης οπότε φρόντισε το υπόλοιπο δωμάτιο να είναι αρκετά λιτό.

Πηγή: Εdiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ