6 Εντυπωσιακά καθίσματα για το μπαλκόνι σου!

Όσο ο καιρός βελτιώνεται τόσο περισσότερο χρόνο θα περνάμε στη βεράντα μας. Ευτυχώς, οι επιλογές που έχεις στη διακόσμηση του μπαλκονιού σου είναι πολλές! Έτσι, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά καθίσματα που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι αλλά και που θα το κάνουν έναν άνετο χώρο.

Για να είναι λοιπόν η βεράντα σου άνετη και να σε εμπνέει να περάσεις χρόνο εκεί πρέπει να διαλέξεις το κατάλληλο στυλ καθίσματος. Ανακάλυψε 6 εντυπωσιακά καθίσματα για το μπαλκόνι σου!

6 Στυλ καθισμάτων που το μπαλκόνι σου χρειάζεται!

1. Κρεμαστή πολυθρόνα

κρεμαστή καρέκλα βεράντα

Σίγουρα πολλές φορές θα έχεις ονειρευτεί να είχες μια κρεμαστή πολυθρόνα στην οποία θα κάθεσαι αναπαυτικά. Δεν είναι λοιπόν ανάγκη κάτι τέτοιο να μένει απλά ένα όνειρο. Μπορείς να κρεμάσεις μια τέτοια πολυθρόνα από το ταβάνι του μπαλκονιού σου και να περάσεις υπέροχες ώρες σε αυτή.

2. Αναδιπλούμενη καρέκλα

Αν έχεις ένα μικρό μπαλκόνι τότε πρέπει να φερθείς έξυπνα στην επιλογή του καθίσματος. Μια τέτοια έξυπνη επιλογή είναι οι αναδιπλούμενες καρέκλες που όταν δε τις χρειάζεσαι θα μπορείς να τις μαζεύεις και να απελευθερώνεις χώρο. Ειδικά αν τις συνδυάσεις με ένα τραπεζάκι που διπλώνεται τότε το μπαλκόνι σου θα μοιάζει πιο ευρύχωρο!

3. Γωνιακός καναπές

γωνιακό παγκάκι βεράντα

Αν δεν έχεις πολύ χώρο στο μπαλκόνι σου παρόλα αυτά μαζεύεστε συχνά παρέα τότε μια καλή λύση αποτελεί ένας ξύλινος γωνιακός καναπές. Με έναν τέτοιο τρόπο θα μπορέσεις να χωρέσεις περισσότερα άτομα χωρίς να στριμωχτείτε ιδιαίτερα και χωρίς να κάνεις τη βεράντα σου να μοιάζει κλειστοφοβική.

4. Αιώρα

αιώρα λαμπάκια μπαλκόνι καθίσματα μπαλκόνι

Αν θέλεις το απόλυτο άνετο item για το μπαλκόνι σου τότε σίγουρα χρειάζεσαι μια αιώρα. Η αιώρα είναι η τέλεια ιδέα για να ξαπλώνεις και να περάσεις ώρες χαλάρωσης στο μπαλκόνι σου! Αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς ότι έχεις ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας και βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος.

5. Μαξιλάρες

εξωτερικός χώρος μαξιλάρες

Οι μαξιλάρες είναι ότι πρέπει για ένα boho μπαλκόνι. Είναι άνετες και κάνουν πολύ cozy τη βεράντα σου. Αν δε θέλεις οι μαξιλάρες να είναι το μόνο κάθισμα στη βεράντα σου τότε μπορείς να τις αναμείξεις ανάμεσα σε άλλου τύπου καθίσματα ή να έχεις μερικές στην άκρη σε περίπτωση που προκύψουν έξτρα καλεσμένοι στο σπίτι σου!

6. Καναπές από παλέτες

καναπές παλέτες μπαλκόνι καθίσματα μπαλκόνι

Αν ψάχνεις μια οικονομική λύση για κάθισμα μπαλκονιού τότε μπορείς να φτιάξεις μόνη σου έναν καναπέ από παλέτες. Οι παλέτες εξάλλου είναι ένα πολύ οικονομικό υλικό με το οποίο μπορείς να κάνεις πολλές κατασκευές! Επένδυσε σε μερικά καλά μαξιλάρια ώστε ο καναπές σου να είναι άνετος και βολικός.

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ