Κομψές ιδέες διακόσμησης με καθρέπτες στο σαλόνι!

Όλες μας αγαπάμε τους καθρέπτες γιατί μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Είναι αλήθεια ότι ένας καθρέπτης κάνει ένα δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο, φωτεινότερο και γενικότερα πιο ευχάριστο! Για όλους αυτούς τους λόγους οι καθρέπτες αποτελούν μια τέλεια ιδέα για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου!

Φυσικά, για να πετύχει το εγχείρημα σου πρέπει να τοποθετήσεις τον κατάλληλο καθρέπτη στο κατάλληλο σημείο του καθιστικού. Πάρε λοιπόν έμπνευση από μερικές κομψές ιδέες διακόσμησης με καθρέπτες στο σαλόνι!

Πώς να ομορφύνεις το σαλόνι διακοσμώντας με καθρέπτες!

Κρέμασε καθρέπτες πίσω από τον καναπέ

Ο τοίχος πίσω από τον καναπέ αποτελεί συνήθως τον πιο κεντρικό τοίχο στο σαλόνι, για το λόγο αυτό η διακόσμηση του είναι σημαντική. Και μια πολύ κομψή ιδέα διακόσμησης είναι να τοποθετήσεις έναν ή περισσότερους καθρέπτες. Για παράδειγμα, μπορείς να διαλέξεις δύο μακρόστενους καθρέπτες πίσω από τον καναπέ ή έναν οριζόντιο κατά μήκος του καναπέ. Αν θέλεις να δώσεις ύψος στον τοίχο μπορείς να τοποθετήσεις αρκετούς καθρέπτες κατά ύψος του τοίχου.

Διακόσμησε με έναν μεγάλο καθρέπτη στο πάτωμα

Αν έχεις έναν μεγάλο καθρέπτη αλλά δεν ξέρεις πώς να τον στερεώσεις σωστά στον τοίχο σου για να μην προκαλέσεις ζημιά δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Ένας τέτοιος μεγάλος καθρέπτης μπορεί να δείξει εντυπωσιακός ακόμα κι αν τον ακουμπήσεις στο πάτωμα. Ξεχωρίζουν οι vintage ολόσωμοι καθρέπτες με τις περίτεχνες κορνίζες που θα δώσουν άλλον αέρα στο σαλόνι σου.

Φτιάξε ένα gallery wall με καθρέπτες

Ίσως ο πιο εντυπωσιακός και πρωτότυπος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τους καθρέπτες είναι να φτιάξεις ένα gallery wall. Για να το πετύχεις θα χρειαστεί να αναμείξεις καθρέπτες διαφορετικών στυλ και διαφορετικών μεγεθών. Κάτι τέτοιο ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σαλονιού και σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Διακόσμησε τα τραπεζάκια με ένα δίσκο- καθρέπτη

Οι καθρέπτες μπορούν να υπάρξουν στοιχείο και σε διάφορα αντικείμενα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σαλόνι σου. Και ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν οι δίσκοι καθρέπτες που συνιστούν μια τέλεια επιλογή για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού. Χρησιμοποίησε λοιπόν έναν δίσκο καθρέπτη, τον οποίο μπορείς να διακοσμήσεις με λουλούδια, βιβλία ή άλλα διακοσμητικά.

Τοποθέτησε έναν industrial καθρέπτη

Αν είσαι οπαδός του βιομηχανικού στυλ διακόσμησης τότε στο σαλόνι σου θα ταιριάζει ιδιαίτερα ένας industrial καθρέπτης. Ένας τέτοιος καθρέπτης συνήθως συνδυάζει το γυαλί με μεταλλικά στοιχεία και είναι ιδιαίτερα επιβλητικός!

Γέμισε τα ράφια σου με καθρέπτες

Σίγουρα στο σαλόνι σου θα έχεις ράφια ή κάποια βιβλιοθήκη ή ραφιέρα. Ένας τρόπος για να γεμίσεις τα ράφια αυτά είναι να τα διακοσμήσεις με καθρέπτες. Με ένα τέτοιο διακοσμητικό αντικείμενο τα ράφια σου θα αναβαθμιστούν και θα δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ