6 Κομψοί τρόποι να διακοσμήσεις τις γωνίες στο σπίτι σου!

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας μερικές άδειες γωνίες που δεν ξέρουμε πώς να γεμίσουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άχαρες. Κάτι τέτοιο κάνει το σημείο να δείχνει κάπως αμήχανο και τη συνολική εικόνα του χώρου να πέφτει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές απλές ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις για να διακοσμήσεις τις άδειες γωνίες και να απογειώσεις την τελική εικόνα!

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει λόγος να αμελείς τις γωνίες αφού μπορείς να τις μεταμορφώσεις με λίγη προσπάθεια! Δες λοιπόν 6 κομψούς τρόπους να διακοσμήσεις τις γωνίες στο σπίτι σου!

Πώς να μεταμορφώσεις τις άχαρες γωνίες του σπιτιού!

1. Δημιούργησε ένα γωνιακό gallery wall

γωνιακό gallery wall κάθισμα διακοσμήσεις γωνίες

Τα gallery walls είναι μια αγαπημένη τάση που μπορεί να κάνει τους τοίχους σου να δείχνουν απόλυτα εντυπωσιακοί! Αν λοιπόν έχεις μια άτονη γωνία τότε μπορείς να τοποθετήσεις πολλά κάδρα και πίνακες στο σημείο αυτό και να της δώσεις πολύ ενδιαφέρον. Έτσι, το γωνιακό gallery wall σου θα κλέψει την παράσταση!

2. Φτιάξε μια γωνιά για διάβασμα και χαλάρωση

μαξιλάρες γωνίες μακραμέ

Αν είσαι λάτρης του διαβάσματος τότε σίγουρα θα θέλεις και το κατάλληλο σημείο στο σπίτι. Και ένα τέτοιο σημείο μπορεί να στηθεί εύκολα με μια όμορφη πολυθρόνα σε μια αχρησιμοποίητη γωνία. Εναλλακτικά, μπορείς να τοποθετήσεις μαξιλάρες και άλλα τέτοιου είδους αναπαυτικά καθίσματα που πιάνουν λίγο χώρο.

3. Τοποθέτησε ένα μικρό τραπεζάκι

μικρό τραπεζάκι γωνία πορτατίφ

Μια γωνία σε ενδιάμεσους χώρους, όπως είναι για παράδειγμα το χωλ, όταν μένει άδεια μπορεί να κάνει το χώρο να δείχνει πολύ κρύος. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσεις ένα μικρό τραπεζάκι, με ψηλά και λεπτά πόδια που θα γεμίσει το χώρο. Φυσικά, ένα τέτοιο τραπέζι χωράει ελάχιστα πράγματα γι’ αυτό και πρέπει να είναι τα σωστά! Έτσι, ένα βάζο με λουλούδια είναι μια τέλεια επιλογή!

4. Διακόσμησε με γωνιακά ράφια

γωνιακά ράφια διακοσμητικά διακοσμήσεις γωνίες

Τα ράφια είναι τα ιδανικό διακοσμητικό αντικείμενο καθώς συνδυάζουν πρακτικότητα και στυλ! Έτσι, τα γωνιακά ράφια αποτελούν μια τέλεια λύση για να διακοσμήσεις τις γωνίες σου. Στόλισε τα ράφια σου με τα αγαπημένα σου διακοσμητικά, όπως βάζα, λουλούδια, βιβλία ή ότι άλλο σου αρέσει εσένα. Με τον τρόπο αυτό η γωνία σου μόνο βαρετή δε θα είναι!

5. Στήριξε έναν μεγάλο ολόσωμο καθρέφτη

μεγάλος καθρέφτης τραπεζάκι διακοσμήσεις γωνίες

Οι καθρέφτες είναι ένα μαγικό αντικείμενο καθώς μπορεί να μεταμορφώσει ένα δωμάτιο, κάνοντας το να δείχνει πιο φωτεινό και πιο μεγάλο. Αν λοιπόν έχεις έναν ολόσωμο μεγάλο καθρέφτη τότε μπορείς να τον τοποθετήσεις διαγώνια και να τον στηρίξεις στον τοίχο μιας άδειας γωνίας σου.

6. Διακόσμησε με φυτά και ανθοστήλες

γλάστρες φυτά γωνία

Τα φυτά εσωτερικού χώρου αποτελούν αναμφίβολα τάση της διακόσμησης των τελευταίων ετών. Κι ένα ταιριαστό σημείο του σπιτιού είναι οι άδειες γωνίες που έχεις στο σπίτι. Τοποθέτησε σε αυτά τα άλλοτε άχαρα σημεία γλάστρες με φυτά ή ανθοστήλες και απευθείας θα δώσεις χρώμα στο χώρο!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών