7 Υπέροχες ιδέες για κούνια στο μπαλκόνι σου!

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τον καιρό, τον ζεστό ήλιο και τις υπέροχες μυρωδιές του καλοκαιριού αράζοντας στο μπαλκόνι σου; Είναι τεράστιο πλεονέκτημα το να έχεις μπαλκόνι, και ειδικά μεγάλο μπαλκόνι, στο σπίτι σου, για αυτό και είναι κρίμα να το αφήνεις ανεκμετάλλευτο.

Πέρα από μια ωραία διακόσμηση, υπέροχη ιδέα είναι να προσθέσεις και μια κούνια για να κάνεις ακόμα πιο διασκεδαστικό το μπαλκόνι σου. Έτσι, θα μπορείς να χαλαρώνεις, να διαβάζεις το βιβλίο σου ή να πίνεις το καφέ σου με ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Παρακάτω θα βρεις 7 καταπληκτικές ιδέες για κούνια εξωτερικού χώρου!

7 Προτάσεις διακόσμησης με κούνια εξωτερικού χώρου στο μπαλκόνι!

1. Ξύλινη κούνια με μαξιλάρες!

ξύλινη κούνια

Κλασσική και διαχρονική θα ήταν μια ξύλινη κούνια με μαξιλάρες για το μπαλκόνι σου. Αυτή είναι η safe επιλογή. Είτε έχεις μοντέρνο μπαλκόνι, είτε boho, είτε minimal, είτε industrial, μια ξύλινη κούνια θα ταιριάξει εξίσου όμορφα σε κάθε περίπτωση. Εάν περνάς αρκετό χρονο στο μπαλκόνι τότε είναι η καλύτερη επιλογή!

2. Ατομικές κούνιες για ολοκληρωμένο σαλονάκι στο μπαλκόνι!

ατομικές κούνιες εξωτερικού χώρου

Χαριτωμένη ιδέα είναι να βάλεις δύο ατομικές κούνιες στο μπαλκόνι. Σε συνδυασμό με ένα τραπεζάκι και έναν μικρό καναπέ απέναντι από τις κούνιες θα δημιουργήσεις αμέσως αμέσως έναν καθιστικό χώρο, δηλαδή ένα μικρό σαλονάκι. Η σύνθεση αυτή θα δώσει σχήμα και δομή στο μπαλκόνι σου, κάτι που θα το κάνει να φαίνεται οργανωμένο και μοντέρνο!

3. Γωνιακή κούνια-καναπές!

γωνιακή κούνια καναπές

Ωραία εναλλακτική λύση είναι και η γωνιακή κούνια-καναπές. Εδώ χάνουμε τη χρήση του επίπλου ως κούνια καθώς είναι δύσκολο να κουνηθεί μια τόσο μεγάλη κατασκευή, κερδίζεις όμως έναν πολύ ξεχωριστό καναπέ στο μπαλκόνι. Ο συνδυασμός ξύλου-σχοινιού είναι ακαταμάχητος για όλο το χρόνο!

4. Αιώρα στη βεράντα του σπιτιού!

αιώρα στο μπαλκόνι

Εάν το μπαλκόνι σου το χρησιμοποιείς για χαλάρωση τότε σκέψου να βάλεις μια αιώρα. Είναι ότι καλύτερο για να πίνεις το καφέ σου ή το ποτό σου, να διαβάζεις το βιβλίο σου ή να ρίχνεις σύντομους ύπνους στο μπαλκόνι. Διαλέγοντας ένα κομμάτι με χρώμα θα δώσεις και πολύ στυλ στη βεράντα!

5. Boho κούνια εξωτερικού χώρου για το μπαλκόνι!

boho ψάθινη κούνια

Πανέμορφες είναι και οι ψάθινες κούνιες σε boho στυλ. Είναι πολύ μοντέρνες και θα ταιριάξουν απίστευτα σε ένα μπαλκόνι γεμάτο φυτά. Και αυτό διότι και τα φυτά αλλά και η ψάθα εντάσσονται στις γήινες υφές!

6. DIY κούνια από ξύλινες παλέτες!

κούνια από ξύλινη παλέτα

Εάν σου αρέσουν τα DIYs τότε θα μπορούσες να φτιάξεις και τη δικιά σου κούνια εξωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας ξύλινες παλέτες. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να προσαρμόσεις ακριβώς το μέγεθος της κούνιας στις προτιμήσεις σου ώστε να χωράει τέλεια στο μπαλκόνι σου!

7. Κομψή κούνια με αλυσίδες!

κομψή κούνια για το μπαλκόνι

Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ κομψή επιλογή, μια ξύλινη κούνια με αλυσίδες. Οι αλυσίδες αντί για σχοινιά ή ξύλινες δοκούς θα δώσουν ένα εντυπωσιακό και ακριβό look στο μπαλκόνι σου. Για να τονίσεις ακόμα περισσότερο το στυλ αυτό, πρόσθεσε και μερικά βελούδινα μαξιλάρια!

Πηγή: e-Diva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ