5 Διακοσμητικά για μια κομψή και οργανωμένη κουζίνα!

Η κουζίνα είναι ένας δημιουργικός χώρος στο σπίτι, στον οποίο μάλιστα η οργάνωση είναι απαραίτητη. Συχνά όμως θεωρούμε ότι μια κουζίνα δεν έχει ανάγκη να είναι στιλάτη αρκεί να είναι λειτουργική. Ωστόσο, με τα σωστά διακοσμητικά μπορείς να φτιάξεις μια κουζίνα που είναι ταυτόχρονα κομψή και οργανωμένη.

Πράγματι, έχεις ανάγκη από μια κουζίνα που θα σε εμπνέει και θα θέλεις να δημιουργήσεις μέσα σε αυτή. Ανακάλυψε λοιπόν 5 διακοσμητικά που χρειάζεσαι για μια κομψή και οργανωμένη κουζίνα!

5 Αντικείμενα για να διατηρείς την κουζίνα οργανωμένη με στυλ!

1. Τρόλεϊ

Το τρόλεϊ είναι το τέλειο αντικείμενο για να τοποθετείς μέσα σε αυτό λαχανικά, φρούτα ή οτιδήποτε άλλο εσύ θέλεις. Με τον τρόπο αυτό ελευθερώνεις χώρο από τα ντουλάπια σου. Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιφάνεια του τρόλεϊ για να τοποθετήσεις πάνω σε αυτή διακοσμητικά που θα ομορφύνουν την κουζίνα, όπως για παράδειγμα ένα βάζο με λουλούδια. Επιπλέον, δεδομένου ότι το τρόλεϊ σου έχει ροδάκια μπορείς να το μετακινείς και να το τοποθετείς όπου εσύ θέλεις!

2. Ράφια

Τα ράφια είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα μέσα στο σπίτι σου! Τοποθετώντας ράφια στην κουζίνα αφενός γεμίζεις τους τοίχους και αφετέρου εξασφαλίζεις έξτρα επιφάνειες για τα πράγματα σου. Ειδικά αν έχεις μια μικρή κουζίνα κάτι τέτοιο θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο! Επίσης, μην ξεχνάς ότι το open shelving, δηλαδή τα ανοιχτά ράφια που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα αντί των ντουλαπιών, αποτελεί μεγάλη τάση στη διακόσμηση της κουζίνας.

3. Διακοσμητικός δίσκος

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις ένα διακοσμητικό δίσκο στο τραπέζι του σαλονιού κι όχι τόσο συχνά στην κουζίνα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει μια θέση εκεί! Ένας δίσκος πάνω στον πάγκο της κουζίνας θα σε βοηθήσει να ομαδοποιήσεις και να οργανώσεις μικροπράγματα, όπως είναι τα βαζάκια σου. Με τον τρόπο αυτό, συνολικά η κουζίνα σου θα δείχνει πιο τακτοποιημένη.

4. Ράγα με άγκιστρα

Ένας ακόμα τρόπος να οργανώσεις την κουζίνα με στυλ είναι να κρεμάσεις μια ράγα στον τοίχο, πάνω στην οποία θα κρέμονται άγκιστρα. Αυτό το σημείο θα είναι τέλειο για να κρεμάσεις τις κούπες σου και να τις έχεις όλες μαζί οργανωμένες σε ένα σημείο ή άλλα μικροαντικείμενα που μπορούν να κρεμαστούν. Επιπλέον, είναι μια φρέσκια ιδέα διακόσμησης που θα δώσει στυλ στην κουζίνα σου!

5. Καλάθια

Τα καλάθια είναι ένα τέλειο αντικείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να σε βοηθήσει να έχεις μια τακτοποιημένη κουζίνα. Φυσικά, μπορείς να τοποθετήσεις καλάθια μέσα στα ντουλάπια σου για να τα διατηρείς οργανωμένα. Ωστόσο, ειδικά να επιλέξεις τα ψάθινα καλάθια που δείχνουν ιδιαίτερα κομψά μπορείς να τα τοποθετήσεις άφοβα σε κάποιο εμφανές σημείο στην κουζίνα σου, όπως είναι ο πάγκος.

Πηγή: eDiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών