5 Ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο!

Η διακόσμηση και τα χρώματα που θα βάλεις σε έναν χώρο, μπορούν να τον μεταμορφώσουν εντελώς. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ήρεμο περιβάλλον στον χώρο που κοιμάσαι, δες τα τοπ ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο!

Μην παρασύρεσαι μόνο από το τί σου αρέσει σαν χρώμα για να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου. Πρέπει να συνυπολογίσεις στην επιλογή σου και τη λειτουργία κάθε χώρου. Για παράδειγμα, στο γραφείο σου, πρέπει να επικρατεί ένα χρώμα που σε βοηθά στη συγκέντρωση και επαγρύπνηση.

Στο υπνοδωμάτιο, αντιθέτως, πρέπει να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που θα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς ποιοτικά! Σου βρήκαμε τα καλύτερα ξεκούραστα για το μάτι χρώματα, που θα σε ξετρελάνουν!

Πανέμορφα χαλαρωτικά χρώματα για τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου!

1. “Ζεστό” Λευκό

λευκοί τοίχοι κρεβατοκάμαρα

λευκό ζεστό για κρεβατοκάμαρα

σπασμένο λευκό ξεκούραστα χρώματα υπνοδωμάτιο

Το λευκό είναι το πιο κλασσικό και ασφαλές χρώμα όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ωστόσο, υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού.

Μην επιλέξεις για την κρεβατοκάμαρά σου το “ψυχρό” λευκό που έχουν στα νοσοκομεία! Διάλεξε μια πιο “ζεστή” και σπασμένη απόχρωση του άσπρου αν θες το υπνοδωμάτιο σου να έχει ξεκούραστα χρώματα!

2. Φιστικί

φιστικί υπνοδωμάτιο

ξεκούραστα χρώματα υπνοδωμάτιο φυστικί

φυστικί τοίχοι

Παλιότερα δεν ήταν ίσως τόσο διαδεδομένο. Τα τελευταία χρόνια οι διακοσμητές το προτείνουν όλο και περισσότερο ως ένα από τα πιο εναλλακτικά ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο!

Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις στη συγκεκριμένη παλέτα. Εμείς σου προτείνουμε τις πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες, για απόλυτη χαλάρωση στην κρεβατοκάμαρα!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ