6 Πράγματα που μπορείς να βάλεις μέσα στο βάζο!

Τα βάζα αποτελούν αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο και σίγουρα έχεις κι εσύ μερικά στο σπίτι σου. Φυσικά, η πιο κοινή χρήση τους είναι για να τα διακοσμείς με τα λουλούδια σου. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα βάζο που είναι κρίμα να επαναλαμβάνεις συνεχώς τις ίδιες ιδέες!

Πράγματι, ένα άδειο βάζο μπορεί να αποτελέσει ερέθισμα για κάθε δημιουργικό μυαλό αφού μπορείς να το διακοσμήσεις με ότι θέλεις! Ανακάλυψε λοιπόν 6 πράγματα που μπορείς να βάλεις μέσα στο βάζο για να του δώσεις στυλ!

Τι μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα άδειο βάζο!

1. Φρέσκα και αποξηραμένα λεμόνια

Τα λεμόνια χάρη στο υπέροχο χρώμα τους μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδανικό διακοσμητικό. Μάλιστα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ολόκληρα όσο και κομμένα σε φέτες ή αποξηραμένα για να διακοσμήσουν το βάζο σου. Φυσικά, και μόνο αυτά να βάλεις μέσα στο βάζο θα του δώσεις χρώμα. Ωστόσο, μπορείς να βάλεις και μερικά λουλούδια μέσα στο βάζο με τα λεμόνια αν θέλεις ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα!

2. Κεριά

Τα κεριά είναι ότι πρέπει για να φτιάξεις ατμόσφαιρα στο σπίτι ή για να το κάνεις να μυρίζει ωραία. Είχες σκεφτεί ότι τα βάζα σου μπορούν να αποτελέσουν ένα κομψό κηροπήγιο για τα κεριά σου; Αν έχεις απλά βάζα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις όταν δεν έχεις λουλούδια τότε μπορείς να τα γεμίσεις με κεριά και να φτιάξεις όμορφες συνθέσεις!

3. Φελλούς από κρασί

Αν αναρωτιέσαι τι να κάνεις τους φελλούς από όλα τα κρασιά που πίνεις τότε η απάντηση είναι απλή: διακόσμησε με αυτούς τα βάζα σου. Είτε σκέτοι οι φελλοί είτε σε συνδυασμό με ένα κερί μπορούν να κάνουν το βάζο σου ξεχωριστό!

4. Πέτρες

Μερικές φορές τα πιο ανέξοδα πράγματα είναι αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του σπιτιού! Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν οι πέτρες. Οι πέτρες μπορούν να έχουν πολλές χρήσεις και μια από αυτές είναι και η διακόσμηση των βάζων σου. Αν θέλεις ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα τότε μόνο οι πέτρες αρκούν. Διαφορετικά, μπορείς να συνδυάσεις τις πέτρες με λουλούδια μέσα στο βάζο.

5. Μπάλες

Οι μπάλες μπορούν να γεμίσουν τα βάζα και να τους δώσουν το στυλ που εσύ θέλεις. Για παράδειγμα, αν στόχος σου είναι να δώσεις χρώμα στο χώρο τότε οι πολύχρωμες μπάλες είναι ότι πρέπει. Αν πάλι θέλεις κάτι που να ταιριάζει με ένα rustic σπίτι τότε μερικές μπάλες σε γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια!

6. Κοχύλια και άμμο

Αν είναι καλοκαίρι ή αν απλά θέλεις να διατηρείς το mood καλοκαιριού στο σπίτι σου τότε η καλύτερη ιδέα είναι να γεμίσεις τα βάζα με άμμο και κοχύλια. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις αέρα καλοκαιριού στο χώρο και θα τον ομορφύνεις!

Πηγή: eDiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

tzivaeri 600x600