5 Τρόποι να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας!

Το να αποφασίσεις τι να κρεμάσεις στους τοίχους σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Εξάλλου, η διακόσμηση του τοίχου μπορεί να αλλάξει αισθητά το στυλ του χώρου. Έτσι, αν ψάχνεις κάτι κομψό και στιλάτο για να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας μπορείς να δεις μερικές ιδέες παρακάτω.

Οι άδειοι τοίχοι σε ένα υπνοδωμάτιο όχι μόνο δε θα προσδώσουν τίποτα αλλά θα κάνουν το χώρο να δείχνει κρύος. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας!

5 Ιδέες για τους τοίχους του υπνοδωματίου!

1. Διακόσμησε με φυτά

Τα φυτά δίνουν χρώμα και ζωή σε ένα δωμάτιο γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από την κρεβατοκάμαρα σου. Κι ένα ωραίο σημείο για τα φυτά σου δεν είναι άλλο από τους τοίχους! Μπορείς λοιπόν είτε να κρεμάσεις τα φυτά απευθείας στον τοίχο ή να γεμίσεις με πολλά φυτά ένα επιτοίχιο ράφι. Έτσι, ο τοίχος σου θα πάρει χρώμα και στυλ!

2. Φτιάξε ένα gallery wall

Αν δεν ξέρεις ποιο πίνακα να πρωτοδιαλέξεις για το υπνοδωμάτιο τότε δε χρειάζεται: κρέμασε τους όλους! Φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό gallery wall με διάφορα κάδρα και πίνακες θα γεμίσεις τον τοίχο σου με όλες τις απεικονίσεις που αγαπάς. Έτσι, ο συγκεκριμένος τοίχος σίγουρα θα τραβάει την προσοχή.

3. Κρέμασε ράφια

Τα ράφια είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό σε ένα δωμάτιο καθώς μπορούν να έχουν πολλές χρήσεις. Έτσι, αν ψάχνεις πως να γεμίσεις έναν κενό τοίχο στην κρεβατοκάμαρα τότε ένα ή περισσότερα ράφια είναι μια καλή ιδέα. Για παράδειγμα, ένα ράφι στον τοίχο επάνω από το κρεβάτι είναι μια κλασική επιλογή. Αν θέλεις κάτι εναλλακτικό, μερικά ράφια σε σχήμα κυψέλης θα διακοσμήσουν τέλεια τον τοίχο σου!

4. Χρησιμοποίησε καθρέφτες στη διακόσμηση

Οι καθρέφτες είναι ένα must διακοσμητικό για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας. Το τέλειο είναι ότι υπάρχουν διάφορα σχήματα και στυλ καθρεφτών για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σου. Είτε λοιπόν ένας στρογγυλός καθρέφτης για μοντέρνα υπνοδωμάτια, είτε ένας vintage καθρέφτης είτε ένας πρακτικός ολόσωμος καθρέφτης θα γεμίσουν όμορφα τον τοίχο.

5. Διακόσμησε με ένα μακραμέ κομμάτι

Τα boho διακοσμητικά αποτελούν μεγάλη τάση της διακόσμησης για όλα τα στυλ κρεβατοκάμαρας. Κι ένα από αυτά που θα ταίριαζαν τέλεια στον τοίχο του υπνοδωματίου είναι τα μακραμέ κομμάτια. Η τεχνοτροπία αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και μπορεί να κάνει το δωμάτιο σου να ξεχωρίζει και να δείχνει πρωτότυπο!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

korkolis pop