Κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Το τραπεζάκι μέσης είναι ένα έπιπλο που έχει θέση- κλειδί στο σαλόνι. Κατά συνέπεια, το πως θα το διακοσμήσεις μπορεί να είναι καθοριστικό! Τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ μπορείς με μια φθινοπωρινή διακόσμηση να κάνεις το τραπεζάκι του σαλονιού να δείχνει άψογο!

Πράγματι, με μικρές πινελιές μπορείς να βάλεις το τραπέζι σου σε φθινοπωρινό mood και να αναβαθμίσεις ολόκληρο το σαλόνι σου! Ανακάλυψε ιδέες για κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Πως να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης το φθινόπωρο!

Βάλε το πορτοκαλί χρώμα στη διακόσμηση

Το χαρακτηριστικό χρώμα του φθινοπώρου δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις αέρα φθινοπώρου στο τραπέζι μπορείς να το διακοσμήσεις σε πορτοκαλί χρώμα. Μπορείς να το πετύχεις αυτό με μερικά πορτοκαλί βάζα ή άλλα πορτοκαλί διακοσμητικά αντικείμενα.

Διακόσμησε με κολοκύθες

Αναμφίβολα, οι κολοκύθες παραπέμπουν στο φθινόπωρο. Μάλιστα, μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο διακοσμητικό για το τραπέζι σου. Μπορείς να γεμίσεις το τραπέζι με κολοκύθες, είτε με αληθινές είτε με ψεύτικες, ή να βάλεις μερικές μόνο ανάμεσα στα υπόλοιπα αντικείμενα που πιθανό να έχεις επάνω σε ένα δίσκο.

Δώσε φθινοπωρινό άρωμα με κεριά

Τα κεριά είναι ένα ιδανικό αντικείμενο για να δώσει ρομαντικό τόνο στο σαλόνι αλλά και υπέροχο άρωμα! Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις επάνω στο τραπέζι σου αρωματικά κεριά με άρωμα που παραπέμπει σε φθινόπωρο, όπως η κανέλα και η βανίλια. Έτσι, το τραπέζι σου θα δείχνει αλλά και θα μυρίζει φθινόπωρο!

Πες ναι στα βελανίδια

Τα βελανίδια μπορούν να αποτελέσουν ακόμα ένα αντικείμενο που θα διακοσμήσει το τραπέζι σου και θα μεταφέρει κλίμα φθινοπώρου στο χώρο! Εξάλλου, πρόκειται για κάτι ανέξοδο! Οι τρόποι να τα χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση του τραπεζιού είναι πολλοί. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις αρκετά βελανίδια μέσα σε ένα διάφανο βάζο. Ή πολύ απλά τοποθέτησε τα διάσπαρτα επάνω στο διακοσμητικό σου δίσκο!

Διακόσμησε με φθινοπωρινά υφάσματα

Λίγο ύφασμα επάνω στο τραπέζι σου είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά! Έτσι, τοποθέτησε επάνω του υφάσματα όπως πλεκτά ή φλις που θα το κάνουν πιο ζεστό. Δεν είναι ανάγκη να καλύψεις εξολοκλήρου την επιφάνεια του! Μάλιστα, θα δείχνει πιο μοντέρνο αν καλύψεις απλά ένα μέρος του. Ακόμα, ένα μοτίβο που παραπέμπει σε φθινόπωρο είναι το καρό, επομένως μη φοβηθείς να διαλέξεις τέτοια υφάσματα για το τραπεζάκι σου!

Πηγή: Εdiva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ