5 Στιλάτα διακοσμητικά μπάνιου που χρειάζεσαι

Το μπάνιο είναι συνήθως ένας μικρός χώρος, γι’ αυτό και με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να αλλάξει αισθητά.  Συνήθως όμως δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τη διακόσμηση του. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τη διακόσμηση του μπάνιου σου τότε μπορείς να του κάνεις μια τονωτική ένεση χρησιμοποιώντας μερικά στιλάτα διακοσμητικά.

Δε χρειάζεσαι πολλά για να έχεις ένα μπάνιο με χαρακτήρα. Με μερικές προσθήκες ο χώρος θα αναβαθμιστεί και θα ομορφύνει πολύ. Δες λοιπόν 5 στιλάτα διακοσμητικά μπάνιου που χρειάζεσαι οπωσδήποτε!

5 Αξεσουάρ που θα διακοσμήσουν το μπάνιο με στυλ!

1. Σκαμπό

Ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενο που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους στη διακόσμηση του μπάνιου σου είναι ένα σκαμπό. Όσο μικρό κι αν είναι το μπάνιο σίγουρα έχει χώρο για ένα λεπτό σκαμπό, το οποίο μπορείς να διακοσμήσεις με κεριά, με ένα αρωματικό χώρου ή να ακουμπάς σε αυτό άλατα και να το έχεις κοντά σου όταν κάνεις μπάνιο.

2. Γλαστράκια με φυτά

Τα φυτά ταιριάζουν ιδανικά ακόμα και στο μπάνιο σου, αφού του δίνουν χρώμα και ζωή! Για το λόγο αυτό μην παραλείψεις να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με μερικά γλαστράκια με φυτά. Καλό θα είναι να διαλέξεις ανθεκτικά φυτά, όπως είναι τα παχύφυτα, καθώς πρόκειται για ένα χώρο με υψηλή υγρασία και με χαμηλό φως. Διακόσμησε τα γλαστράκια στον πάγκο του μπάνιου, σε μια ραφιέρα ή ακόμα και επάνω στη λεκάνη και θα δεις ότι ο χώρος θα αλλάξει.

3. Boho χαλάκι μπάνιου

Η boho διακόσμηση είναι πολύ στη μόδα και κάποια boho κομμάτια ταιριάζουν σε όλους τους χώρους! Έτσι, αν θέλεις να δώσεις στο μπάνιο σου μια στιλάτη πινελιά μπορείς να διακοσμήσεις με ένα boho πατάκι, όπως είναι ένα στρόγγυλο ψάθινο πατάκι. Με τον τρόπο αυτό το μπάνιο θα δείχνει σούπερ στιλάτο.

4. Βάζο με αποξηραμένα φυτά

Ένα μίνιμαλ βάζο είναι must- have για κάθε μπάνιο. Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα είναι καλύτερα να διακοσμήσεις το βάζο σου με αποξηραμένα φυτά, όπως είναι το pampass grass, τα bunny tails και ο ευκάλυπτος. Έτσι, το βάζο σου θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά και μάλιστα δε θα έχεις να ανησυχείς για το αν τα φυτά σου θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

5. Κάδρα

Μπορεί να μη συνηθίζεται να διακοσμούμε το μπάνιο με κάδρα αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε! Μερικά κάδρα στους τοίχους του μπάνιου θα το κάνουν να μοιάζει πιο ψαγμένο και πιο προσεγμένο. Μάλιστα, μπορείς να τους ανανεώνεις ανάλογα με την εποχή ώστε να δίνεις τον αντίστοιχο αέρα στο χώρο.

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo