5 Κομψοί τρόποι για φθινοπωρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας!

Τώρα που το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά μερικές αλλαγές στη διακόσμηση μπορούν πραγματικά να δώσουν στο σπίτι σου το ανάλογο mood. Και ενώ οι περισσότερες ξεκινάμε από το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο αποτελεί ένα δωμάτιο του σπιτιού που πρέπει να δώσουμε σημασία, μιας και αποτελεί τον πιο προσωπικό μας χώρο. Μια κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας λοιπόν μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά!

Πράγματι, μερικές πινελιές με φθινοπωρινό αέρα θα ανανεώσουν το υπνοδωμάτιο σου, βάζοντας και την διάθεση σου στο κλίμα της εποχής. Ανακάλυψε λοιπόν 5 κομψούς τρόπους για φθινοπωρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας!

Πως να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιο το φθινόπωρο!

1. Διακόσμησε το κρεβάτι με φθινοπωρινά υφάσματα

Ένα από τα σημαντικότερα διακοσμητικά στοιχεία στο υπνοδωμάτιο δεν είναι άλλο από τα υφάσματα του κρεβατιού. Έτσι, με το να διαλέξεις τα κατάλληλα υφάσματα θα βάλεις απευθείας το χώρο σε φθινοπωρινή διάθεση! Μια κομψή επιλογή είναι οι διακοσμητικές κουβέρτες για το κρεβάτι σου. Μπορείς να διαλέξεις χρώματα όπως το μπορντό ή το πορτοκαλί ή καρό μοτίβο που θα ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρα το φθινόπωρο!

2. Χρησιμοποίησε αποξηραμένα φυτά και λουλούδια στο decor

Μια δόση από φύση είναι απαραίτητη σε όλα τα δωμάτια, όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο μια πολύ ταιριαστή επιλογή είναι τα αποξηραμένα φυτά και λουλούδια, τα οποία αφενός αποτελούν ένα πολύ κομψό διακοσμητικό και αφετέρου θα δώσουν φθινοπωρινό αέρα στην κρεβατοκάμαρα! Άσε που τα αποξηραμένα λουλούδια θα κρατήσουν πολύ περισσότερο!

3. Διακόσμησε με φύλλα

Τα ξερά φύλλα με τα αγαπημένο πορτοκαλί- καφέ χρώμα αποτελούν ένα αναπόσπαστο στοιχείο του φθινοπώρου που μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους στη διακόσμηση! Μπορείς για παράδειγμα να φτιάξεις μια γιρλάντα από φύλλα και να διακοσμήσεις με αυτή το κεφαλάρι του κρεβατιού. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και διάσπαρτα φύλλα για να διακοσμήσεις τις επιφάνειες στην κρεβατοκάμαρα σου.

4. Πες ναι στις γήινες παλέτες χρωμάτων

Μια γήινη παλέτα χρωμάτων στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας είναι μια διαχρονικά κομψή επιλογή που μάλιστα ταιριάζει απόλυτα στο φθινόπωρο! Έτσι λοιπόν χρώματα όπως το μπεζ, το καφέ, το γκρι, το ανοιχτό πράσινο είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχεις για τη φθινοπωρινή διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου!

5. Ζέστανε το υπνοδωμάτιο με κεριά

Είναι γνωστό ότι τα κεριά έχουν την ικανότητα να ζεσταίνουν ένα χώρο και να τον κάνουν να φαίνεται πιο cozy. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε το φθινόπωρο μιας που περνάμε πιο πολύ χρόνο στο σπίτι μας. Επομένως, μπορείς να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρα σου με διάφορα κεριά. Μάλιστα, μπορείς να γεμίσεις ακόμα και έναν ολόκληρο δίσκο με κεριά και να τον τοποθετήσεις επάνω στο κομοδίνο ή στη συρταριέρα σου.

πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ