Power & Pilates Studio: Μοναδικές εμπειρίες σωματικής άσκησης

Το Power & Pilates Studio βρίσκεται στο χώρο της γυμναστικής από το 2007 και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σωματικής άσκησης μέσα από τα πιο εξελιγμένα εναλλακτικά προγράμματα εκγύμνασης. Κάθε νέο trend θα το βρεις πρώτα εδώ! Ξεκίνησε σαν ένα  studio εξατομικευμένης άσκησης κυρίως Pilates και κάθε χρόνο εξελίσσεται με νέα είδη άσκησης για να προσφέρει ολοκληρωμένη προπόνηση σε όλα τα μέλη του.

2007 Pilates certificated trainer
2007 Power plate point
2010 Trx certificated trainer
2012 Certified Yoga
2014 Peak Pilates (Reformer-Chair)
2016 Vacupower Point – Αποκλειστικά στο Power & Pilates Studio για τον Πύργο Ηλείας.

karamani

-VACUPOWER (ΑΤΟΜΙΚΟ) - Η καλύτερη μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται με αερόβια άσκηση μέσα σε θάλαμο υποπίεσης.


-PILATES (ΟΜΑΔΙΚΟ) - Πιστοποιημένο Peak Pilates με πολλά props (Pilates Sticks, Pilates balls, Rings, Foam Rollers, Therabands, Tubes, Gliding disks, Flexi bars).

-REFORMER (ΑΤΟΜΙΚΟ) - Προσφέρει όλα τα οφέλη του Pilates, δύναμη, ευλυγισία, συντονισμό κινήσεων, ισορροπία που βοηθούν στην ανακούφιση από πόνους που σχετίζονται με φυσικές ανισορροπίες όπως π.χ.  σκολίωση, κύφωση κτλ.

-CHAIR (ΑΤΟΜΙΚΟ) - Όργανο pilates ιδανικό για πιο προχωρημένες και δυναμικές ασκήσεις.   

-YOGA (ΟΜΑΔΙΚΟ) - Πανάρχαια τεχνική που δυναμώνει και αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα προσφέροντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση στον γυμναζόμενο ότι 
βασιζόμενος στις δυνάμεις του μπορεί να πετύχει πολλές και διαφορετικές asanas (ασκήσεις). Power Ashtanga.

-TRX (ΟΜΑΔΙΚΟ-ΑΤΟΜΙΚΟ) - O τύπος άσκησης που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματος σας, με σκοπό να αναπτύξετε δύναμη, ισορροπία, 
ευλυγισία, συντονισμό, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων, αυξάνοντας την οστική μάζα αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς.

-AERIAL YOGA (ΟΜΑΔΙΚΟ) - Άσκηση που αψηφά τη βαρύτητα. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και διάταση των μυών, αποσυμπίεση σπονδύλων, οξυγόνωση εγκεφάλου, ξεκούραση στην καρδιά και αίσθηση απελευθέρωσης που την νιώθεις μόνο αν την δοκιμάσεις.   

-TABATA CHALLENGE (ΟΜΑΔΙΚΟ) - Πρωτοποριακό πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης για μέγιστη καύση λίπους και αύξηση της οστικής πυκνότητας.

-POWER PLATE (ΑΤΟΜΙΚΟ) - Η προπόνηση δόνησης είναι η πιο αποτελεσματική μορφή γυμναστικής για αστραπιαία ενδυνάμωση και κάψιμο λίπους. 10ο χρόνο επιστημονικά υποστηριζόμενο workout.

-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ - Μόνο πτυχιούχοι γυμναστές ασχολούνται με την εκγύμναση και την αποκατάσταση οποιουδήποτε τραυματισμού.

foto gym 5 foto gym 9

foto gym 11 foto gym 13

foto gym 18 foto gym 22

g7

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ