Δήμητρα Μπέρτσου: Μας εξασκεί . . . στο ρυθμό της

Τη Δήμητρα Μπέρτσου την γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από τις σελίδες του WKND σε μια συνέντευξη που μίλησε για την αγάπη της για το χορό. Ως πιστοποιημένη Instructor η Δήμητρα Μπέρτσου αποκαλύπτει και άλλες πτυχές του ταλέντου και των δυνατοτήτων της, όταν συνδυάζει το χορό με την απόλυτη άσκηση που θα φέρει αποτελέσματα με πολύ δυναμικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Σήμερα μας παρουσιάζει τρεις μεθόδους όπου ο χορός συνδυάζεται με την άσκηση σε έντονο ρυθμούς και φέρνει αποτελέσματα...

Mpertsou

Ζumba

Δυναμικό αερόβιο χορευτικό πρόγραμμα fitness. Ενσωματώνει latin ρυθμούς: salsa, merengue, reggaeton, samba, mambo αλλά και hip hop, χορό της κοιλιάς και bollywood!
Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις χορού για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα! Το ατού του είναι ότι καίτε 400-900 θερμίδες (αναλόγως με τον οργανισμό και την ένταση) ανά ώρα με έναν πάρα πολύ ευχάριστο τρόπο.
Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση στους γλουτούς και τους κοιλιακούς. Συμβάλλει στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες. Κάθε μάθημα είναι ένα Party! Φορέστε άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια, πάρτε μαζί σας πετσετούλα και Join The Party!!!

Balletoning

Το Balletoning είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασικού, μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και η βελτίωση της ευκαμψίας, ελέγχου - συναρμογής και ισορροπίας μέσω της κίνησης! Το Balletoning είναι ιδανικό πρόγραμμα όχι μόνο για ενδυνάμωση χορευτών, αλλά και για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δυνατό και αρμονικό καλλίγραμμο “χορευτικό” σώμα.

Piloxing
Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα άκρως δυναμικό. Παντρεύει το Box, τις Pilates και το χορό και θέλει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να σμιλεύσει το σώμα της γυναίκας. Η κάθε προπόνηση είναι 60' nonstop χάνοντας, την ώρα, 600-900 θερμίδες. Τα καλλίγραμμα πόδια σας και η επίπεδη κοιλιά, σε λίγους μήνες θα σας δικαιώσουν για τις προπονήσεις σας αυτές και μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε σε κάποιους πως τα τόσο ωραία χέρια σας οφείλονται στο... μποξ.

mpertsou7

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ