IliaLive.gr

Body House: Fit for fun, fit for you, fit for all !!

Το Body House στην οδό Κατακόλου στον Πύργο, αποτελεί ένα από τους πληρέστερους χώρους που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας στο Fitness. Παράλληλα η ομάδα του Body House θα σας μυήσει με ομαδικά ή ατομικά προγράμματα με όλες τις νέες μεθόδους εκγύμνασης. Ο εξειδικευμένος instructor Νίκος Κερατσής, μας μίλησε για όλα αυτά, που εσείς σήμερα κιόλας μπορείτε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε για την εκγύμνασή σας, το κατάλληλο πρόγραμμα.

IMG 6473

Piloxing

Το Piloxing αποτελεί μια νέα, επαναστατική μέθοδο στο χώρο του fitness. Συνδυάζει ασκήσεις ενδυνάμωσης, τόνωσης των μυών και ευλιγισίας από το Pilates, με μίξεις από προπονήσεις του μποξ, χρησιμοποιώντας τη δύναμη, την ευκινισία και την ταχύτητά του. Το πρόγραμμα μπορεί να θεωρείται εξαντλητικό, είναι όμως ιδιαίτερα διασκεδαστικό και παρέχει πολλά οφέλη στους ασκούμενους. Δυναμώνει όλο το σώμα καθώς συσφίγγει τους μυς σε χέρια, πόδια και κορμό, προσφέρει σωστή στάση σώματος και απαλάσσει τον ασκούμενο από από την ημερήσια ένταση και το στρες.

Pilates

Το Pilates – Power Pilates – Yoga Pilates μεταμορφώνει το σώμα και του προσφέρει υγεία και αρμονία. Ο Πιλάτες συνήθιζε να λέει ότι «σε 5 μαθήματα αχρίζει να αισθάνεσαι τη διαφορά, σε 10 το αισθάνονται και οι άλλοι. Σε 20 μαθήματα έχεις ένα εντελώς καινούριο σώμα». Πιο συγκεκριμένα, το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλιγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό. Ιδανικά προγράμματα για σύσφιξη σώματος, ανεξαρτήτως μυοσκελετικής πάθησης και ηλικίας.

Fitathlon

Το Fitathlon είναι η εξέλιξη στο χώρο του fitness προσφέροντας ασφαλή άσκηση χωρίς όρια. Πρόκειται για μια κυκλικού – σταθμικού τύπου λειτουργική προπόνηση, η οπολια στοχεύει στην βελτίωση των στοιχείων της φυσικής κατάστασης. Ως λειτουργική, ορίζεται η προπόνηση που μέσω συνδυαστικών, πολυαρθρωτικών δραστηριοτήτων του άνω και κάτω μέρους του σώματος, ενεργοποιεί – χρησιμοποιεί το μεγαλύερο μέρος του σώματος ταυτόχρονα. Στηρίζεται πάνω σε ασκήσεις που ενσωματώνουν κινήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ανταπαξέρχονται στις αντίστοιχες της καθημερινότητας ή του συγκεκεριμένου αθλήματος – αγωνίσματος. Το Fitathlon είναι εγκεκριμένο από όλους τους μεγάλους οργανισμούς στο χώρο της άσκησης (ACSM: American College of Sports Medicine, AFAA: Aerobic & Fitness Association of America, NSCA: National Strength & Conditioning Association).  

TRX

Το TRX αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο γυμναστικής, η οποία χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος προσφέρει πολλά οφέλη στο μυϊκό σύστημα του ασκούμενου. Χρησιμοποιεί των μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών, αυξάνοντας έτσι τον μεταβολισμό. Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας.

IMG 6432

Cycle Fit

Το Cycle Fit είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία ενώ δίνει τη δυνατότητα στο ασκούμενο να ελέγχει την ένταση και την αντίσταση. Βελτι΄βνει την αερόβια αντοχή και προσφέρει γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιώνενώ σας βοηθάει να κάψετε έως και 620 θερμίδες σε κάθε προπόνηση.

Τραμπολίνο

Τώρα το τραμπολίνο συνδυάζει την μυϊκή ενδυνάμωση με την ισορροπία και η άσκηση γίνεται παιχνίδι. Αερόβιο πρόγραμμα, που βοηθάει στη μείωση βάρους και παράλληλα βελτιώνει το συντονισμό του ασκούμενου.

Fat Burn

Το Fat Burn χρησιμοποιώντας βαράκια και λάστιχα ενδυνάμωσης αποτελεί την ιδανική άσκηση για καύση λίπους. Εκπαιδεύει το σώμα να είναι αποδοτικότερο στον μεταβολισμό του λίπους επιτυγχάνοντας τη διατήρηση μέτριας έντασης καρδιακών παλμών.

BODY HOUSE

Ζumba

Το Zumba είναι η πιο διασκεδαστική μορφή άσκησης καθώς ο ασκούμενος έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε party!! Η ευχάριστη φύση του μαθήματος δεν το καθιστά λιγότερο αποτελεσματικό, καθώς πρόκειται για ένα είδος διαλλειματικής προπόνησης, όπου εναλλάσονται αργοί και γρήγοροι ρυθμοί. Συμβάλλει σημαντικά στην καύση θερμίδων, στην εκγύμναση γλουτών και κοιλιακών, στην ευλιγισία και στο κυκλοφορικό, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες.  

Balletoning

Το Balletoning είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασσικού, μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και η βελτίωση της ευκαμψίας, ελέγχου - συναρμογής και ισορροπίας μέσω της κίνησης! Το Balletoning είναι ιδανικό πρόγραμμα όχι μόνο για ενδυνάμωση χορευτών, αλλά και για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δυνατό και αρμονικό καλλίγραμμο “χορευτικό” σώμα.

Animal Movement

Το Animal Movement είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής πολλαπλών επιπέδων, βγαλμένο από την ίδια τη φύση. Δημιουργήθηκε από τη σύντηξη διαφόρων μορφών άσκησης και συμπεριλαμβάνει πρωτόγονες κινήσεις αλλά και μιμήσεις ζώων. Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να μας ξανά εκπαιδεύσει στα βασικά μοτίβα κίνησης και στη φυσική δραστηριότητα. Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε βελτίωση της αντοχής, της δύναμης, της ευκινησίας, της ισορροπίας και του συντονισμού κινήσεων. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε όλες τις ηλικίες, αφού η δομή του προγράμματος χωρίζεται σε επίπεδα, ανάλογα με την προπονητική εμπειρία και το στόχο που έχει ο καθένας.

IMG 6478

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo