Ετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν -5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Μπορεί για μια μεγάλη μερίδα κόσμου το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς να είναι συνδεδεμένο με οικογενειακές στιγμές και καλό φαγητό με συγγενείς στο σπίτι, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν αποφασίσει ότι φέτος θα το «ρίξουν έξω» και θα διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Με αυτό το δεδομένο, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να βρουν το κατάλληλο outfit, για να εντυπωσιάσουν και να λάμψουν μπροστά στα φωτογραφικά φλας.
Ωστόσο, συχνά κανείς δεν σκέφτεται πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, που ασφαλώς τονώνει την αυτοπεποίθηση και «ανεβάζει» τη διάθεση, ο παράγοντας «άνεση» παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα και το χρονικό διάστημα της διασκέδασης.
Για να απολαύσετε πραγματικά την έξοδο σας μετά την αλλαγή του χρόνου, συνδυάστε κομψότητα και στιλ με την ασφάλεια και την άνεση των ρούχων σας και όχι μόνο.
Ψηλοτάκουνα
Εχετε σκοπό να χορέψετε επάνω στην πίστα ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που θα θελήσει να τη μοιραστεί μαζί σας; Μην φορέσετε υπερβολικά ψηλά τακούνια, καθώς δεν πρόκειται να αντέξετε όχι μόνο τον πολύωρο χορό επάνω τους, ούτε καν το περπάτημα, ενώ σκεφτείτε τον πόνο που θα προκαλέσετε σε κάποιον, στην περίπτωση που τον πατήσετε κατά λάθος.
Φόρεμα μινιατούρα
Συνήθως το μίνι φόρεμα θεωρείται ότι πιο σέξι για την εμφάνιση μιας καλλίγραμμης γυναίκας, ωστόσο μην ξεχνάτε, πως το μικροσκοπικό ρούχο, δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε ελεύθερα, ενώ παράλληλα καλύπτει ελάχιστη επφάνεια του σώματος, αυξάνοντας την πιθανότητα να κρυώσετε και να νιώσετε άβολα.

Χώρος διασκέδασης
Αυτές τις ημέρες η πλειονότητα των κέντρων διασκέδασης πλημμυρίζουν από κόσμο, πόσο μάλλον τα bars, στα οποία καλείται κανείς να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό στην είσοδο και αφού εισέλθει στο χώρο, να μην κατορθώσει να βρει χώρο ούτε και να καταναλώσει ποτό.
Αλκοόλ
Μην βιαστείτε να καταναλώσετε όλη την ποσότητα αλκοόλ από την πρώτη ώρα κιόλας της βραδιάς. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας για συζήτηση και χορό, ώστε να αντέξετε περισσότερο.
Καταστρώστε σχέδιο
Για να μην ταλαιπωρηθείτε με την αναζήτηση ενός κέντρου διασκέδασης την τελευταία στιγμή, κάντε το πλάνο σας μερικές ημέρες νωρίτερα και «κλείστε» τραπέζι.

Πηγή: bovary.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ