Χριστούγεννα στο παρκέ με τις ilida divine touch

Υπάρχουν και παιχνίδια που κερδίζονται πριν βγεις στο γήπεδο… από τα αποδυτήρια. Ένα τέτοιο ζήσαμε και εμείς. Ο φακός του ilialive WKND βρέθηκε μπροστά από τις cheerleader του Κοροίβου τις Ilida Divine Touch… και μάλλον τα βρήκε σκούρα.

Κείμενο - Φωτογραφίες: Γιάννης Σπυρούνης

JAS 3219

Οκτώ κορίτσια γεμάτα φρεσκάδα, σκέρτσο, νάζι, ομορφιά, τσαχπινιά, τρέλα, όρεξη, αγάπη για αυτό που κάνουν. Και πόσα ακόμα θα μπορούσαμε να γράψουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκαν τρίτη ομάδα cheerleader στην Basket League…

Για τα μάτια σας και μόνο τις πιάσαμε τη στιγμή της προετοιμασίας στα αποδυτήρια… Όχι μια αλλά δύο φορές.

IMG 3572

IMG 3587

IMG 3592

IMG 3594

IMG 3601

IMG 3617

IMG 3629

IMG 3641

IMG 3648

Ντύθηκαν “αγιοβασιλίτσες” και μας έβαλαν άμεσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το τι έγινε στο παρκέ (αν και ο Κόροιβος τη συγκεκριμένη αγωνιστική κέρδισε) λίγη σημασία έχει, μπροστά στο “παιχνίδι" των ilida divane touch…

IMG 3840

IMG 3849

IMG 3850

IMG 3851

IMG 3853

IMG 3854

IMG 3858

IMG 3868

IMG 3872

IMG 3881

IMG 3883

Πάμε να τις γνωρίσουμε…

Πρόκειται για την ομάδα - στολίδι του πρωταθλήματος της Α1 του Κοροίβου BC που “γεννήθηκε” από το πουθενά... Και που κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας cheerleaders μετά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με την καλύτερη χορογραφία του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Basket !!! Με εγκωμιαστικά αφιερώματα από τα ελληνικά ΜΜΕ, για τις κοπέλες που εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και την ομορφιά τους, την ιδιαίτερη παρουσία της εμφάνισης τους, αλλά και με την σκληρή δουλειά τους. Ξεσηκώνουν το φίλαθλο κοινό εντός και εκτός του παρκέ και με την δυναμική τους υποστηρίζουν και βοηθούν την ομάδα του Κοροίβου, δίνοντας της ρυθμό και κουράγιο κάτω από τις μπασκέτες αποτοσυντονίζοντας παράλληλα τον αντίπαλο. “Τα πολλά συγχαρητήρια μας κάνουν να είμαστε δυνατές και να ξεχνάμε τις δύσκολες συνθήκες. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει αγαπήσει και πάντα μας υποστηρίζει σε κάθε μας εμφάνιση κι αυτό είναι που μας κάνει να ενεργοποιούμαστε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε πάντα να μένουν ευχαριστημένοι και εμείς να δίνουμε όλοι μαζί δύναμη στην ομάδα μας που αξίζει να μένει εκεί που είναι...στο πρωτάθλημα της Α1” δήλωσε η υπεύθυνη της ομάδας Κουλά Παναγιωτοπούλου.

Η ομάδα δημιουργήθηκε την περσινή σεζόν ύστερα από πρόταση της διοίκησης του Κοροίβου και του manager Δημήτρη Τζέτζου. Αποτελείται από 10 και τις αναπληρωματικές κοπέλες, που είναι αθλήτριες μέσα από διάφορα αθλητικά τμήματα, όπως ενόργανη, ρυθμική, στίβος, κ.λ.π. μέσα από τους κόλπους του του Κοροίβου. Τα κορίτσια προπονούνται πέντε φορές την βδομάδα σε δύσκολες συνθήκες, αφού δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για την άσκηση τους, λόγω του πλήρους προγράμματος που έχει το κλειστό γυμναστήριο. Η ομάδα αυτή που συνεργάζεται με τον Κόροιβο και συμμετέχει αφιλοκερδώς στο πρωτάθλημα της Α1 Basket, είναι ανεξάρτητη και υποστηρίζετε απολύτως με δικά της έξοδα! Αρχηγός είναι η Αννα Θεοδωρόπουλου και στη φωτογράφιση βλέπετε ακόμα τις Μαρία Κάτσαρη, Γεωργία Αγαλιώτη, Ιωάννα Τασσοπούλου,  Ιώαννα Ματαράγκα, Βασιλική Χριστοπούλου, Χαραλαμπία Αποστολοπούλου, Χαραλαμπία Γεωργοπούλου και Ευτυχία Λουκοπούλου.

IMG 4068

JAS 3291

JAS 3296

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ