Ένα απίθανο ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη

Από βουνά και λαγκάδια μέχρι κοιλάδες και γραφικές πόλεις, δεν είναι και πολλά αυτά που δεν θα απολαύσει ο ταξιδιώτης του Ultimate Great Train Tour of Switzerland.

Γιατί αν υπάρχει μία χώρα που ξέρει πώς να διοργανώνει χλιδάτα ταξίδια με τρένο, αυτή είναι φυσικά η Ελβετία.

Ξεχάστε λοιπόν Υπερσιβηρικούς και Interrail, εδώ μιλάμε για μια ξενάγηση πάνω σε τρένο σε μια πανέμορφη χώρα που ξεκινά από και καταλήγει στη Βασιλεία, μια βόλτα που περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχεία και πρωινό.

Ένας γύρος 13 ημερών ειδικά σχεδιασμένος για εκείνον τον ταξιδιώτη που θέλει να απολαύσει τις διαδρομές με τρένο χωρίς να στερηθεί ωστόσο τις πολυτέλειες και τις ανέσεις.

Τα δρομολόγια λειτουργούν από 1 Απριλίου - 13 Οκτωβρίου και περνούν από 7 γραφικές ελβετικές πόλεις (όπως τις Μοντρέ και Ζερμάτ), περιλαμβάνοντας ακόμα και διαδρομή με το θρυλικό Glacier Express, ένα από τα καλύτερα luxury τρένα του κόσμου.

Έτσι θαυμάζεις την Ελβετία με τα πανέμορφα τοπία και τις εξίσου εντυπωσιακές πόλεις σαν βασιλιάς περασμένων αιώνων.

Με ένα από τα πλέον θεαματικά ταξίδια με τρένο, που σε βάζουν στην καρδιά της ανέγγιχτης φυσικής ομορφιάς, των Άλπεων και ό,τι άλλο μαγικό θα συναντήσεις σε αυτά τα 1.200 χιλιόμετρα.

Οι ελβετικοί σιδηρόδρομοι προσφέρουν πολλές ακόμα εναλλακτικές του αυθεντικού ταξιδιού. Ακόμα και τετραήμερες αποδράσεις.

Τίποτα δεν είναι όμως σαν το Great Train Tour of Switzerland, το πλήρες πακέτο που ξεκινά από τα 2.000 ευρώ και αναλόγως την εποχή και το επίπεδο των ανέσεων, μπορεί να σκαρφαλώσει και πολύ παραπάνω…

Πηγή: Newsbeast.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ